Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sasooooooooo - "специалист"
boltik написа:
Здравейте отново.Не крия,че не съм на ти с компютрите.Аз използвам BS.Player.Честно казано много-трудно се справям с тази програма.Проблема идва от англйския.Ще помоля за помощ.
Програмата има БГ вариант. Потърси в настройките на преъра или си свали Про версията.
nichevo - напреднал
в настойките търси overlay, иначе с ккодек и медиа плеър /който е в пакета/ всичко е по дефоулт
vesel - специалист
ЗА да нямате проблеми с гледането на филми и т.н. , направете втория десктоп разширение на първия, а не го клонирайте. Това е някъде из настройките на видеокартата. По този начин ще може да прехвърляте приложения от единия екран на другия, като просто ги влачите с мишката. Така докато на ТВ се гледа филм, някой може да ползва компота за нещо друго (стига да има ресурс машината :-D )
Този S-VHS стандарт дава доста "мазна" картина. Ако искате да гледате хубава картина търсете вариант за свързване на ТВ през HDMI или поне през VGA.
vk - специалист
Явно проблемите остават и производителите не са ги решили(година по-късно). Макар да влезнаха по тънки телевизори (led подсветка)
ттитто - помощник
на мен телевизорът ми ще остане в другата стая от компютъра. С HDMI кабел съм пробвал и всичко работи както трябва, но се опасявам, че ще ми е нужен HDMI с дължина поне 20м. Дали ще работи нормално при такава дължина или има някакво ограничение?
Trifun - специалист
@ттитто, за 20 нямам идея, но аз съм сега с 10 метра и няма никакви проблеми.
Между другото, дали въобще се предлага HDMI с дължина 20 метра ? :roll:
ттитто - помощник
най-дългият, който съм виждал е 10м, но се надявам, че има някакъв начин да се свържат два кабела един с друг, ако няма цял с такава дължина.
Trifun - специалист
ттитто написа:
най-дългият, който съм виждал е 10м, но се надявам, че има някакъв начин да се свържат два кабела един с друг, ако няма цял с такава дължина.
Начин има - http://www.procombg.com/product_info.ph ... ts_id=7270
(вероятно може да се намери и на по-ниска цена - в "Конрад" примерно)
wladimir1
ттитто, в Ресет има 20m HDMI кабели, но цената е... ->
http://reset.bg/catalog/40/4017/4017102/
http://reset.bg/catalog/40/4017/4017082/
Ако все пак взимаш - само с уговорка да върнеш кабела при проблем!

ПС: Никакви такива връзки/снадки на два кабела, ще дава проблеми, ако и да е цифров сигналът!

ПС2: Какви са тея 20 метра, нали е съседната стая... :?
ПС3: Само с HDMI ли разполага видео картата и съответно телевизорът?
ттитто - помощник
Видео картата е NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (TM). Дъното е ASUS A8N-SLI. Не знам какво друго може да послужи като изход. Не разбирам толкова много.

Дължината на кабела е толкова голяма, защото между двете стаи има коридор, а кабела ще мине в стената. А цената на 20м кабел е просто без коментар.

Тема "Връзка компютър - телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: