• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Лукчо - помощник
Малка кухня - направи си сам.
Не съм правил друг път такова нещо. С плочките се справих горе долу, но сега идва ред на фугирането.
Прочетох много внимателно
viewtopic.php?t=9719
Много благодаря на автора за изчерпателността на статията.
Това са ми плочките
Изображение
Изображение

// Фугата трябва да остане нежна и дълбока. За целта си направих един инструмент за за отнемане на материала и мисля че ще стане.

Имам един пакет Ceresit CE33 в керемиден цвят но се чудя кой е по правилния материал в този случай
CE33 или Ceresit CE40 Aquastatic ?
EDI - майстор
СЕ40, все пак е кухня и там има доста влага.
Илиян Илиев™ - майстор
Лукчо, ще посветиш ли нас невежите какъв е този инструмент?

Моля те посвети ни, че сега се мъчим с гъби и ванички за фугиране, а по този начин трябва да се следи колко е втвърдила фугата, да знаем колко пъти да минаваме с гъбата, да знаем колко силно да я натискаме при изстискването от водата и разни други пинизи нужни за постигане на желаната дълбочина на фугата.

Моля те покажи инструмента плод на гениалната ти инженерна мисъл. :prayer:

п.п. И да сложиш хидро под плочките, че в кухнята има много влага. :lol:
jekasus - майстор
Илиянски имате ли в Италия кабел 4мм2 или 2.5мм2. Ама това е стара технология и не позната за европа
:lol:
А хидроизолация за кухня, жените с маркуч мият плочките :lol:
Илиян Илиев™ - майстор
Ми тука гледам ползват многожилни по принцип, иначе може и да има. :?

А за хидрото си прав. Гледам яко е настъпило. Иначе тук още са си изостанали и го ползват за неща различни от подове и стени на бани. :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Даже за млади семейства препоръчвам да предвидят къде ще бъде креватчето на бебето и да положат хидроизолация отдолу.

Ако им е трудно да изберат предварително е добре да обмажат целия апартамент с хидроизолация. :lol:
Лукчо - помощник
Браво на всички които дойдоха с мръсните си обувки и ми осраха темата.
Аз търся съвет във Форум на "НАПРАВИ СИ САМ" ,а се оказа че пак на майстори попаднах.

Аман ат цинични, многознаещи и арогантни майстори.
Аз от тях бягам че ми е писнало от тях и с риска да не направя нищо си го правя сам и имам нужда от съвет.
Явно и тук няма спасение от самопровъзгласилите се и самозахвалващи се родни майстори.

Инструмента е една пластмасова заоблена пръчица ( това е отговор на майстора с изплезения аватар )
След като си невежа, да вземеш да отидеш на училище и след това в университет за да станеш инженер, за да можеш да си направиш и ти една такава пластмасова пръчица за да не се мъчиш.
Ако не ти се ходи на училище, лепи си плочките и си събувай обувките когато ходиш на гости.
Последна промяна от Лукчо на чет авг 18, 2011 12:55 am, променено общо 1 път.
Лукчо написа:
Браво на всички които дойдоха с мръсните си обувки и ми осраха темата.
Аз търся съвет във Форум на "НАПРАВИ СИ САМ" ,а се оказа че пак на майстори попаднах.

Аман ат цинични, многознаещи и арогантни майстори.
Аз от тях бягам че ми е писнало от тях и с риска да не направя нищо си го правя сам и имам нужда от съвет.
Явно и тук няма спасение от самопровъзгласилите се и самозахвалващи се родни майстори.

Инструмента е една пластмасова заоблена пръчица ( това е отговор на майстора с изплезения аватар )
Напълно те разбирам, мен ме пратиха да спя, българина и в чужбина да иде, българин ще си остане и отдалеч ще му личи... :cry:

Извинявай за намесата.
chapara - майстор
Изображение

,че даже малко май съм оцелил и цвета на фугата :wink:

А вие двамата питащи не се сърдете,но по форумите след 22 часа е така :drinkers: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пръчицата си е екстра ,предполагам си я мерил по готовите фуги,които има на плочите,въпроса е в цвета сега,но с проби ще го постигнеш,ако ли не ще трябват някакви си смеси,но не от различни марки фуга :wink:
  • 1
  • 2

Тема "С какво да фугирам ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: