Напишете въпрос свързан със санирането.
маркони
каква е цената за саниране и какво вкл. :?
mastora - напреднал
ЗДРАСТИ МАРКОНИ,
ОТНОСНО САНИРАНЕТО НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ МУ ИЗЛЕЗЕ 32 ЛЕВА НА КВАДРАТ.В ТАЯ СУМА ВЛИЗА:СКЕЛЕ,ФИБРАН,МРЕЖА,ФПАКЛОВАНЕ НА ДВЕ РАЦЕ С ТЕРЕКОЛ.А ЗА БОЯДИСВАНЕТО МУ ИСКАХА ПО 1.50 НА КВАДРАТ (ГРУНДИРАНЕ И НАНАСЯНЕ НА БОЯТА)ИМА И ПО ЕВТИНИ ОФЕРТИ НО ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪС ФАСАДАТА ТЯ Е ЗА ПРЕД ХОРАТА.
EDI - майстор
Цената е различна, в зависимост от това, с какви материали работиш и дали сам го правиш или майстори.Най-качествени материали - стиропор 6 см ЦЕРЕЗИТ , дюбели, лепило и шпакловка на ЦЕРЕЗИТ, мрежа 145 гр/м2, грунд и минерална мазилка - около 14-15 лева на квадрат.Ако го правиш сам, това е цената.За труд майсторите вземат горе-долу толкова, колкото струват материалите.Но ако ти искат под 30 лева за труд и материали, нещо не е наред.
jacko - специалист
на мене ми взеха 15 лева на квадрат, после се оказа че са се прецакали, било им за първи път. сега ще видим, ако не падне, значи те са се прецакали, ако падне, значи аз съм се прецакал.... говорим за вътрешна изолация, 2см пресован фибран, мрежа, дюбели, шпакловка с теракол + шпакловка с гипс, без латекс и бои.
EDI - майстор
Направил си удар, само фибрана ти е към 7 лева на квадрат.Може да се каже, че са работили с минимална печалба. :-D Фибрана надали ще падне, щом е дюбелиран.

Тема "саниране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: