Да, поразгледах снимките, много хубави работи има.  Не ги импрегнирах снищо специално, само ги лакирах с водоразтворим лак на ДУФА.Материала не беше много сух и беше доста смолист, та разчитам на лака и смолата.Този лак го позвам в къщи вече 7-8 години и работите, които стоят зиме и лете навън до сега не са мръднали.ДУФА имат еин лак импрегнатор, в зелени кутии, ама пусти навик, пак си взех този в кафявите кутии.За колоните и аз мислех да ги мина с оберфрезата, първо ме домързя, после се отказах.Реших формите да са съвсем опростени и геометрични и ще ги оставя така.
 Не ги импрегнирах снищо специално, само ги лакирах с водоразтворим лак на ДУФА.Материала не беше много сух и беше доста смолист, та разчитам на лака и смолата.Този лак го позвам в къщи вече 7-8 години и работите, които стоят зиме и лете навън до сега не са мръднали.ДУФА имат еин лак импрегнатор, в зелени кутии, ама пусти навик, пак си взех този в кафявите кутии.За колоните и аз мислех да ги мина с оберфрезата, първо ме домързя, после се отказах.Реших формите да са съвсем опростени и геометрични и ще ги оставя така.

Не ги импрегнирах снищо специално, само ги лакирах с водоразтворим лак на ДУФА.Материала не беше много сух и беше доста смолист, та разчитам на лака и смолата.Този лак го позвам в къщи вече 7-8 години и работите, които стоят зиме и лете навън до сега не са мръднали.ДУФА имат еин лак импрегнатор, в зелени кутии, ама пусти навик, пак си взех този в кафявите кутии.За колоните и аз мислех да ги мина с оберфрезата, първо ме домързя, после се отказах.Реших формите да са съвсем опростени и геометрични и ще ги оставя така.
 първо мислех да набия скоби от двете страни, от тези, кованите, дето ги продават, но се отказах.Ползвах шпилки, защото ми се намираха останали парчета.Монтирах ги от долу, нагоре.Първо хванах по-късата опора за колоната, после по-дългата за по-късата.Ребрата са 10Х5, те също са с видии 6Х180.Ламперията и тя е с видии за ребрата 3,5Х45.
 първо мислех да набия скоби от двете страни, от тези, кованите, дето ги продават, но се отказах.Ползвах шпилки, защото ми се намираха останали парчета.Монтирах ги от долу, нагоре.Първо хванах по-късата опора за колоната, после по-дългата за по-късата.Ребрата са 10Х5, те също са с видии 6Х180.Ламперията и тя е с видии за ребрата 3,5Х45. 7 x 3 метра,приключвам с зидарията,вчера отлях плочата,може да кача някоя снимка!
  7 x 3 метра,приключвам с зидарията,вчера отлях плочата,може да кача някоя снимка!