Значи с 2 думи ми казвате да се насоча към лампата която е вързана към динамото на колелото  :D:D:D:D:D:D:D разбрах че няма да се получи
:D:D:D:D:D:D:D разбрах че няма да се получи  мерси за отговорите ама лампата свързана към динамото и тя се с доста пот и въртене едвам свети така че бойлера скоро с такова динамо няма да го захранвам
 мерси за отговорите ама лампата свързана към динамото и тя се с доста пот и въртене едвам свети така че бойлера скоро с такова динамо няма да го захранвам  :D:D:D:D:D !
:D:D:D:D:D !

:D:D:D:D:D:D:D разбрах че няма да се получи
:D:D:D:D:D:D:D разбрах че няма да се получи  мерси за отговорите ама лампата свързана към динамото и тя се с доста пот и въртене едвам свети така че бойлера скоро с такова динамо няма да го захранвам
 мерси за отговорите ама лампата свързана към динамото и тя се с доста пот и въртене едвам свети така че бойлера скоро с такова динамо няма да го захранвам  :D:D:D:D:D !
:D:D:D:D:D !

наистина мерси, че ми отговорихте
 наистина мерси, че ми отговорихте 

И това при реотан с напрежението на динамото!
 И това при реотан с напрежението на динамото! отделно от това,че и да ги видя...ама това е тема на друг разговор.
 отделно от това,че и да ги видя...ама това е тема на друг разговор. .Изобщо не се налагаше да карам бързо а напротив с едно много умерено темпо хем си правих обиколки,хем си раздвижвах схванатите от стоене на стола крака,хем и що музичка и мачове съм изслушал. Можеше разбира се и с батерии ама нямаше да е такъв кеф. За бойлер не се бях сетил щото имахме едно малко варелче дето се нагряваше от слънцето
  .Изобщо не се налагаше да карам бързо а напротив с едно много умерено темпо хем си правих обиколки,хем си раздвижвах схванатите от стоене на стола крака,хем и що музичка и мачове съм изслушал. Можеше разбира се и с батерии ама нямаше да е такъв кеф. За бойлер не се бях сетил щото имахме едно малко варелче дето се нагряваше от слънцето