• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Стефко - специалист
Около 3 седмици не съм бил на компютъра, и сега не мога да си вляза в пощата. Като задам адреса mail.bg, той се променя на http://mail.bg/auth, а в полето долу се изписва Р"СЪешРеР° При друг колега всичко е нормално. Никакви настройки не съм правил. На какво може да се дължи тоя проблем?
hygro - майстор
Кодовата таблица на браузера не превключва автоматично. Бутни му настройката на "auto".
Стефко - специалист
Ех, само ако знаех как да стане..... Можеш ли да ме поведеш съпка по стъпка?
hygro - майстор
Ако си с Файърфокс: View -> Character Encoding...

Ако си с Експлорър или някакъв друг браузер, чакай друг да отговори - аз не ги познавам...
Стефко - специалист
Имам и експлорър, и лисицата. Само дето са на български. Не вдявам какво е View -> Character Encoding... Ама, че съм бос. Бос като без чорапи и обувки, а не като БОС на мафията. Чак ме е срам от моето незнание. :axe:
velsi - Почетен майстор
"изглед" > "кодиране на знаците" > "автоматично" > "без кодиране"
При мене е така. Може да пробваш и други варианти, докато се появи правилно текста.
Стефко - специалист
Мерси. Пробвам, но не става.

Ето какво ми дава лисицата:

Тази свързаност със сайт е несигурна

Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с mail.bg, но не може да се гарантира безопасна свързаност.
Обикновено при безопасно свързване сайтовете предоставят доверена идентификация, доказваща, че сте на правилното място. Идентификацията на този сайт не може да бъде проверена.

Какво да правя?

Ако обикновено нямате проблеми при свързване с този сайт, тази грешка може да означава, че някой се опитва лъжливо да се представи за сайта и не трябва да продължавате.

Технически подробности

Разбирам опасностите
Последна промяна от Стефко на нед авг 21, 2011 6:40 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Виж дали имаш отметка на Уникод (UTF-8).
Стефко - специалист
Имам отметка на това място. Една черна точка.

Даже си направих нова регистрация. Проблема си остана. Не мога да влизам и с нея. / не съм сигурен дали съм успял да си направя нова регистрация, защото ми изписа същите маймуняци/

Явно няма кой да помогне в момента. :?
Johny - майстор
Не разбрах защо не отвориш през Интенет ЕксплоДера?
Или си инсталирай друг браузар, или просто преинсталирай Мозилата, след ката не се оправяш с кодировките.Ето ти картинка за Мозилата:

Прикачен файл

Kодировка.jpg
Kодировка.jpg (78.94 KиБ) Видяна 6754 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с влизане в mail.bg" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: