• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Johny - майстор
Това вече съм го предлагал:
Асега сериоозно - освен красиво трябва да е и функционално. Сега виждам, че на моята вила чешмата е малко ниско и е трудна да напълня пръскачката с вода и трябва да наливам с кофа, и всякакви други неща от този род. Така че помисли.

Прикачен файл

0310_827_312m.jpg
0310_827_312m.jpg (50.29 KиБ) Видяна 31937 пъти
Mega - специалист
... E това е кофти. ;) Цял ден ще се чудя от коя да пия. хаха ;) :supz:
Stefan2000 - специалист
Може би нещо такова, но с известни корекци в пропорциите. Може би малко по-широка или малко по-ниска като цяло, или поне малко по-ниско корито.

Прикачен файл

woda.jpg
Insight - напреднал
Здравейте,

Ако мога да се включа с един много новобрански въпрос по темата...та кроя да направя една дворна чешма като тази на картинките, състояща се от четири панела, които смятам сам да отлея и след това евентуално да облепя с камък. Проблема е, че досега почти не съм се занимавал с цимент и бетон сам. Имам няколко чирашки включвания :axe: умивалника смятам да е от алпака, щото отливането на умивалник ми се струва непосилно на първо четене. Иначе бих предпочел да е отлята.
Та въпросите ми са:
- Колко дебели трябва да са тези панели за да са достатъчно здрави. Смятам да сложа мрежа някаква метална като арматура.
- Как се смята количеството цимент и пясък, необходим за отливането на един панел, като знам обема му.
- Всякакви други съвети са добре дошли ;-)

...апропо, ако имате идея някъде в района на София да предлагат направа на подобни панели по поръчка това би представлявало интерес за мен!

Благодаря предварително.

Прикачен файл

M04.jpg
M04.jpg (38 KиБ) Видяна 31371 пъти

Прикачен файл

M03.jpg
M03.jpg (23.83 KиБ) Видяна 31371 пъти
dadko - майстор
На идеята с пикаещото момченце- може да се направи и пикаещо момиченце.

Прикачен файл

pict0033.jpg
pict0033.jpg (48.75 KиБ) Видяна 31301 пъти

Прикачен файл

3486575006_26169a299f.jpg
3486575006_26169a299f.jpg (77.43 KиБ) Видяна 31301 пъти

Прикачен файл

2-fountain.jpg
2-fountain.jpg (58.61 KиБ) Видяна 31301 пъти

Прикачен файл

2-statue.jpg
2-statue.jpg (17.59 KиБ) Видяна 31301 пъти
complast - специалист
Insight написа:
Здравейте,

Ако мога да се включа с един много новобрански въпрос по темата...та кроя да направя една дворна чешма като тази на картинките, състояща се от четири панела, които смятам сам да отлея и след това евентуално да облепя с камък. Проблема е, че досега почти не съм се занимавал с цимент и бетон сам. Имам няколко чирашки включвания :axe: умивалника смятам да е от алпака, щото отливането на умивалник ми се струва непосилно на първо четене. Иначе бих предпочел да е отлята.
Та въпросите ми са:
- Колко дебели трябва да са тези панели за да са достатъчно здрави. Смятам да сложа мрежа някаква метална като арматура.
- Как се смята количеството цимент и пясък, необходим за отливането на един панел, като знам обема му.
- Всякакви други съвети са добре дошли ;-)

...апропо, ако имате идея някъде в района на София да предлагат направа на подобни панели по поръчка това би представлявало интерес за мен!

Благодаря предварително.
Мога да ти отлея такива панели но съм "чак" в Берковица.Иначе ние предлагаме ТОВА:
Изображение
На цена около 150лв.
filmatoplo - майстор
:| Това женското е малко извратено и педофилско,виж момченцето си е класика и някаква история.
masteradmin - майстор
Ето я мойта на вилата. Само остана да я облечен с камък и да я фугираме

Прикачен файл

P1140612.JPG
сестричката - помощник
Чучура ще бъде монтиран по-късно.Месингов,излят-снимки по-късно.

Прикачен файл

IMG_3429 - Копие.JPG
IMG_3429 - Копие.JPG (114.75 KиБ) Видяна 29580 пъти
peroni123 - специалист
Прикачен файл:
Снимка0477.jpg
надявам се да ви хареса
  • 1
  • 2

Тема "Идеи за дворна чешма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: