Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
stoichkov - помощник
Здравейте, имам вьпрос-стена направена с венецианска мазилка искам да я боядисам с латекс.КАкво ще ме посьветвате????Ще стане ли
краси иванов - специалист
stoichkov написа:
Здравейте, имам вьпрос-стена направена с венецианска мазилка искам да я боядисам с латекс.КАкво ще ме посьветвате????Ще стане ли

Не и направо върху мазилката.Зашкурваш с 80-120 номер.КОНТАКТЕН ГРУНД.1 -2 ръце шпакловка(шитрок зелен) и след това боя.
Аз поне така правя,като се налага.
masterval - майстор
Понеже не ми се е налагало да боядисвам стуко венециано, ако така се казва, не може ли просто да се боядиса? С какво помага грундът, с какво двете ръце шийт?
краси иванов - специалист
masterval написа:
Понеже не ми се е налагало да боядисвам стуко венециано, ако така се казва, не може ли просто да се боядиса? С какво помага грундът, с какво двете ръце шийт?

Ами повърхноста и е стъклено -огледална,заради изциклянето и ваксирането с парафинови восъци,които отблъскват всичко-Затова.
А и повърхноста има измамна визия,че е много глатка,а като се мине с боя,си проличават наслагането на маските на мазилката.
me_against - специалист
Sorry но защо изкаш да съсипеш венецианката с прост латекс? :?

Тема "боя вьрху венецианска мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: