За какво служи конеца от външната страна на зида?
Гледам майстор зидара е от вътре!!!

Гледам майстор зидара е от вътре!!!

4040 написа:то на такива въпроси човек незнае как да отговори винаги конеца е от външната .Илиян Илиев™ написа:За какво служи конеца от външната страна на зида?кво да ти отговоря просто се чудя,незная как да формулирам отговора![]()
Гледам майстор зидара е от вътре!!!![]()
Илиян Илиев™ написа:Ми глей сега. Конеца никога не е от външната страна. Това че разни самозванци цял живот работят с конец от външната страна, съвсем не означава че е правилно.мерси,мерси ама това с 1300 тухли ми се вижда малко пресилено но го приемам а относно конеца не съм виждал никаде да го слагат от вътре на зида.в нашта отидоха точно 1250 с триъгълниците на покрива и го зидахме етажа 2дни и горе един.критики също приемам човек не се е родил учен.![]()
Просто този който те е научил да зидаш така никога не го наричай майстор зидар.
А следващия път като ти се наложи да зидаш ще се опитам да ти обясня как се слага от вътрешната страна.![]()
Като начало нека ми обясниш, ако е възможно, поради каква причина не може да се сложи от вътрешната страна?![]()
п.п. Само да ти спомена, че почти 6 години работя за един, който зида малко над 1300 тухли за 8 работни часа(това съм го виждал с очите си). Та като дойде някой нов майстор с конец от външната страна директно му бие шута след първите 150-300 тухли положени за 8 часа.
п.п.п. Иначе добре се справяш. Не се опитвам да те критикувам, а да ти помогна, доколкото мога.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: