Мечтата на всяка домакиня
casparcho - специалист
Колеги този барплот който виждате според вас с 5 см итонг ще бъде ли достатачно здрав ? Като се има в предвид че най-долните блокчета ще са зазидани в замазка с фибран окол0 8 см и предполагам ще ги дъжи достатачно здраво , а и после като се облече с около 2 смс гланцово ПДЧ и плота от горе мисля че ще стане здрав. Само, че ще бъде кух от страна на кухнята с рафтове вътре за микровълнова и други неща и дефакто става един Г-образен и стената ако вземем предвид на койато се е допрял става П- образен . Иначе кухнята ще е 99% същата само абсорбатора е скрит и тавана фигурата бяло с червено е малко по различа :) - това в допълнение де. :)

Прикачен файл

1.1..jpg
1.1..jpg (51.5 KиБ) Видяна 3362 пъти
-Тони- - специалист
Защо ще го правиш от итонг? Аз бих го направил от пдч. Здравината е същата, но с пдч-то е много по-лесно. Пък и не губиш място. И материал ще ти трябва повече за обличането...
Правил съм подобни плотове /шкафове/ с желязни профили облечени с пдч, но върху тях седят аквариуми с тонове вода. В твоя случай защо ще го правиш?
shadowman - майстор
Ако наистина става дума за плот взимаш този профил, купуваш плот и подлагаш отдолу.
casparcho - специалист
Направих го отбетон,според мен грешка голяма заради разправията, но мой приятел беше почнал преди да се прибера и направил основата..и вече нямаше как...смативреме отне кофража,нивелация...сегасам осебавим със съхнене...трябваше от итонг по-бързо да да съм забравил вече...ма как и да е ..благодаря за отговорите. Благодаря на колегата за предложението за лайсната..и аз кам такава се съм насочил,най-вече че кухнята ще е с алумониеви лайсни които се виждат на снимката.

Тема "Колеги с 5 см Итонг ще стане ли този "барплот"?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: