• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny - майстор
Дайте идея с коя програма мога да съединя 3 картинки в една. Във всяка картинка има елементи от другата с презастъпване, но трябва да мога да ги наредя и трите в един прозорец.
bulhomes2 - майстор
Photoshop
File-Automate-Photomegre

Понякога може и трите да сглоби наведнъж, но по-често се налага първо 2, а после да се добави третата. Зависи от сложността и качеството на снимките
ArturDent - Почти Безобиден
На мен пък ми интересно с коя програмка за обработка на изображения не можеш.
:?
inspo - майстор
ArturDent написа:
На мен пък ми интересно ......
С всички става, но не така :

Panorama Maker 5 Pro supports both photo and video stitch, and can automatically analyze, select, match and then organizes corresponding photos or video frames in the right order for you.
Johny - майстор
Moже би с много програми, но тази на sstefanov го направи без въобще да я изучавам, което напълно ме устройва.

Прикачен файл

Panorama 21.jpg
bulhomes2 - майстор
И аз благодаря на Стефанов. Това го направи от 4 снимки веднага без въобще да се замисля. Като се сетя колко съм се мъчил с Фотошопа....
Прикачен файл:
Panorama 3.JPG
Panorama 3.JPG (36.6 KиБ) Видяна 2660 пъти
sstefanov - майстор
PanoramaMaker версия 4 не можа да се справи добре с една доста голяма панорама (от 15 снимки), но безплатния Hugin (за Linux) изненадващо и за мен направи това чудо:
Илиян Илиев™ - майстор
Как закачихте тези панорами? Моята е 15 мегабайта и не мога да се похваля. :cry:
  • 1
  • 2

Тема "Панорамна картинка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: