Ел. инструментите. Консумативи.
kam34 - специалист
http://shop.kirov.net/?cid=42&pid=3581

Що е то :? менте ли е, в сайта на Bosch няма и помен от такъв модел. Струва ли си за тази цена да рискува човек с модел за който явно ще им куца поддръжката. Да не е някой китайски модел за третия свят :-D

Другият ми вариант за избор е Спарки БПР241Е http://www.devimax.com/language/bg-bg/p ... -241e.aspx

Кое е по добре съмнителния Бош или Спаркито - по евтино с 20% + бонус консумативи за 50пари.
masterval - майстор
Навсякъде го продават, 150 английски лири го видях. http://www.screwfix.com/p/bosch-gbh-240 ... 240v/25831
Щом го продават в Киров (не че съм им фен), сервиз има, и е добър! Бих си го взел него, защото Спарки е в пъти по-китайски!
masterval - майстор
Най-вероятно това е рекламен трик за времето на промоцията и безплатната доставка. А може пък да значи, че е забранен за продажба в Германия :?
zz_stefanov - майстор
Сините Бош си ме кефят, но тоя ме притеснява. Точно като се погледне листата на Киров, останалите леки перфоратори, дори и такива с обявени по слаби параметри от тоя, са на цени между 400 и 600 лева.
Цената е съмнително ниска за син Бош. И тея са го ударили през просото или са решили да премахнат границата между сините и зелените.
rolls - специалист
И аз се изненадах когато го видях за пръв път тоя Бош и го гледах странно. Според мен го изкараха на пазара, защото Макита много смъкнаха цените, а GBH 2-26 си останаха на по 499 (за DRE) и 559 (за DFR) лева. Един познат взе такъв и е доволен. Но лично аз не мога да кажа нищо, понеже не съм работил с тая машина.
"Подаръците" за 50 лева на Спарки-то не бих казал, че могат кой знае калко да наклонят везните в негова полза, при положение, че свредлата конкретно са пълен т@ш@к. За 261 на Спарки като машина съм се изказвал и преди - не ми харесва, 241 е по-добър.
Голямото предимство на Бош-а е 3-те години гаранция!
kam34 - специалист
И мен ми изглежда съмнителен и съм по склонен да заложа на българското :? сервиз под път и над път. Имам два флекса, малък и голям и дрелка на Спарки и нямам грижи с тях.
ESPACE - майстор
kam34 написа:
И мен ми изглежда съмнителен и съм по склонен да заложа на българското :? сервиз под път и над път. Имам два флекса, малък и голям и дрелка на Спарки и нямам грижи с тях.
:) Е, и аз пък имам флекс и перфоратор на Спарки ама имам и два флекса синя серия на Бош и три перфоратора синя серия от различен клас та шанса някога да заложа на Спарки за нова машина силно клони към 0.
rolls - специалист
kam34 написа:
Искаш да кажеш на "българското" :-D . Разгледай новия им каталог да видиш колко азиатски изглеждат ... :roll:
kam34 - специалист
Той и Боша за тия пари е съмнително да е немски.

Тема "BOSCH GBH 2400 ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: