• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 111
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kam34 - специалист
С плюнка калай.
julian1960 - напреднал
питах сериозно не се лигави--има други форуми които се харесват на такива като теб присто го намери и си плюй колкото искаш.И знаеш ли че в България има запас от глупаци за доста години :-D
kam34 - специалист
Кой се лигави, калая в повечето случаи си става на плюнки.
zimel - специалист
Явно , че ти е малък опита с калая.
julian1960 - напреднал
купи си от аптеката нишадър и глицерин -смеси ги и ползвай като фпюс -става идеална спойка
sez_djebel - специалист
Изговориха се куб верни , неверни и ненужни приказки , а човека питаше как да ги върже тези кабели ! Аз като електротехник залагам на спираловидното усукване на оголените краища на кабелите - максимум 6 кабела - 3х3 ! :wink:
sez_djebel написа:
Аз като електротехник залагам на спираловидното усукване на оголените краища на кабелите
е благодарско електротехнико . аз пък като водопроводчик ще ти издялам чеп за теча ище сме квит
ribnikolaevi - майстор
Има ли кабелни връзки, които за водозащитени? Ако да, как да ги открия на нашия пазар? Става въпрос за ЛЕД осветление на 12 В.
valentin112 - специалист
ribnikolaevi написа:
Има ли кабелни връзки, които за водозащитени? Ако да, как да ги открия на нашия пазар? Става въпрос за ЛЕД осветление на 12 В.
Да, "облечени" с епоксидна смола.
topurov - специалист
ribnikolaevi написа:
Виж тук:
http://www.napoyavane.com/bg/products/А ... елнивръзки
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 111

Тема "Кабелни връзки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: