В крайна сметка избора е според цената при което не се изключва и Спаркито. За съжаление цената не винаги отговаря на качеството. Притеснението ми е да не би в този Бош да е заложена философията на зелената серия.
За Макита не си ли се оглеждал?
Ел. инструментите. Консумативи.
rolls
- специалист
31 мнения в "BOSCH GBH 2400 ?"
zz_stefanov
- майстор
kam34
- специалист
Оглеждал съм се и за Makita и DeWalt най евтините модели с приличен удар 339лв. Трябва ми основно за домашни ремонти и това ми се вижда множко в момента. А и искам да е нещо по добро от Райдер. В момента имам един HD11 който е пътник и е за смяна, излезе много корава машина. Изкърти кубици бетон и сега за по леките ремонти по стени и тавани мисля да се оборудвам с по качествена машина.
zz_stefanov
- майстор
При финансовите ограничения и при начина на използване бих избрал спаркито. Аз за същото ползвам критикувания модел 261Е и проблеми нямам. На който съм го давал е впечатлен от машинката, а сме го тормозили и за къртене (естествено не ежедневно, не му е това предназначението) и се е справял добре.
rolls
- специалист
zz_stefanov написа:При финансовите ограничения и при начина на използване бих избрал спаркито. Аз за същото ползвам критикувания модел 261Е и проблеми нямам. На който съм го давал е впечатлен от машинката, а сме го тормозили и за къртене (естествено не ежедневно, не му е това предназначението) и се е справял добре.Явно, защото не е ползувал истинска машина - Бош, Макита, ДеУолт ...

zz_stefanov
- майстор
rolls написа:Е ползвал съм. Очевидно хората правят разликата между Райдера с долен двигател, който има по слаб удар от 261Е. Вярно е че ако работиш ежедневно се стремиш към най доброто.zz_stefanov написа:При финансовите ограничения и при начина на използване бих избрал спаркито. Аз за същото ползвам критикувания модел 261Е и проблеми нямам. На който съм го давал е впечатлен от машинката, а сме го тормозили и за къртене (естествено не ежедневно, не му е това предназначението) и се е справял добре.Явно, защото не е ползувал истинска машина - Бош, Макита, ДеУолт ...
Тук се гони и цена и да е що годе читаво. Та Спаркито е по добре от някои други лъснати от този ценови диапазон.
Мисля че всичко си е подредено по цена с изключение на зеления Бош.

Chefo77
- майстор
Погледни и Kress 800 PE.
Аз се колебаех между него и 2400 (както и още един перфоратор) преди време. Е, взех Крес-а, грам не съм съжалил досега. При директно сравнение с посочения Бош - пробиване на отвори в замазка - Крес-а бие.
Далеч съм от мисълта да прехвалвам Крес-а, но за толкова пари - много добра работи. Иначе и аз искам Хилти
Аз се колебаех между него и 2400 (както и още един перфоратор) преди време. Е, взех Крес-а, грам не съм съжалил досега. При директно сравнение с посочения Бош - пробиване на отвори в замазка - Крес-а бие.
Далеч съм от мисълта да прехвалвам Крес-а, но за толкова пари - много добра работи. Иначе и аз искам Хилти

zz_stefanov
- майстор
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=68&id=195
на мощните пише, но тактично си мълчат за теглото, а за някои и за удара.
Това не означава, че ако правя някой голям разрушителен ремонт, няма да си взема някой от тях.
За всеки влак си има пътници, както и за една гара може да има много влакове.
Темите като тази са начесто, един казва искам да си купя нещо здраво и относително евтино и веднага бива хвърлен в хайенда перфораторите. А човека търси някакъв оптимум за в къщи.
на мощните пише, но тактично си мълчат за теглото, а за някои и за удара.
Това не означава, че ако правя някой голям разрушителен ремонт, няма да си взема някой от тях.
За всеки влак си има пътници, както и за една гара може да има много влакове.
Темите като тази са начесто, един казва искам да си купя нещо здраво и относително евтино и веднага бива хвърлен в хайенда перфораторите. А човека търси някакъв оптимум за в къщи.

Тема "BOSCH GBH 2400 ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература