Нека намерим най-тънките цени.
oysterbay - помощник
Търся да купя бюджетна ролетна гаражна врата, ако има някой инфо за изгодни оферти :? Както и търся препоръки за модел мотор и дистанционно управление, цените им варират много, а не съм сигурен дали по скъпия ще излезе по добър.
bulhomes2 - майстор
Бюджетна малко, даже хич не се връзват с мотор и дистанционно, но... Моята е ролетна такава - 1200 лв с 2 дистанционни. 4-5 години вече нямам проблеми (да чукна на дърво). Мисля, че мотора беше около 500 лв, а дистанционните - по 50 лв. Но пък ми е по-височка с около метър от обикновенна гаражна врата.

Сега - не знам ако искаш как ще трябва да ти дам координати. Че нали търговията във форума е забранена, а на лични е разрешено, но пък ако попаднеш на мошенник не трябва да си казваш.... :?
oysterbay - помощник
Имаш право за връзката :tonqe: , но имах предвид че ми предлагат автоматизация от 250 до 700лв, но нямам идея дали по евтиния вариант не струва, та затова питам за отзиви за конкретни модели.
bulhomes2 - майстор
Виж тук не мога да ти помогна, въпреки, че имам такава врата. Даже и не знам дали съм с евтин или скъп вариант. Не забравяй, че евтиното винаги излиза скъпо. Предполагам, че си видял тази тема - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 19&t=30264

Тема "От къде да купя бюджетна ролетна гаражна врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: