• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
БориславМ - специалист
tottenham написа:
винаги си отварям прозореца когато работи аспиратора, но уви .. последният път даже по едно време намали сам оборотите си, после ги усили, после дори спря за известно време и малко покъсно пак си тръгна! и това ми го прави само когато пусна скара.. т.е. има мн дим?!?
По-скоро топлината стапя мазнината в тръбите (всъщност представлява кръстоска между пчелен мед и лепило — прониква навсякъде и залепя всичко :fluch: ), а тя прави номера на вентилатора или на клапата.
Minkov написа:
В този смисъл не мога да разбера, защо авторът на този пост tottenham е заложил въздуховод Ф100, при положение,, че минимумът е Ф110 :?
Може би такава му е розетката към отдушника. Иначе евала за пробите и решението в твоя случай. =D>
fearblood - напреднал
Според мен най добре си смени тръбата сложи минимум 150 а ако има как най добре е 200,съвета ми е такъв защото баджанака и баща ми имат едни и същи аспиратори и помещенията в които седят са горе доло еднакви,на баджото е със 150 а на баща ми 100,и разликата е огромна със 150 имам чувството че ще вдигне тигана от котлона,докато другия куца работа мирише на манджи.
  • 1
  • 2

Тема "аспиратор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: