Красигого, в Италия си е е,ало майката. Знаеш ли защо тук няма кабелна телевизия?
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Илиян Илиев™
- майстор
232 мнения в "Linux - Има ли почва у нас - въпроси - отговори - помощ"
krasigogo
- специалист
sstefanov написа:krasigogo, даже няма нужда да съсипваш хард диск....Харесвам "мъжките" работи - напред с рогата, с чука и теслата. Виртуални чук и тесла не звучи добре нали. Заделям един грамофон за тая цел, пък каквото сабя покаже

@Илиян нямам представа защо нямат кабеларка, а и версията за 70+ и ББ нещо не я стоплям, но ще ми е интересно да разбера. От Европа в малко държави не съм бил и Италия е една от тях, но ще наваксваме.
Илиян Илиев™
- майстор
Тук пише за кабелната в Италия. Само трябва да си го преведеш.
http://it.wikipedia.org/wiki/Televisione_via_cavo
Смешна работа. Държавата е въвела някакви чудовищни ограничения в полза на РАЙ и те така. Всичко е било убито още в зародиш.
http://it.wikipedia.org/wiki/Televisione_via_cavo
Смешна работа. Държавата е въвела някакви чудовищни ограничения в полза на РАЙ и те така. Всичко е било убито още в зародиш.
krasigogo
- специалист
Илиян Илиев™ написа:Тук пише за кабелната в Италия. Само трябва да си го преведеш...Да скапана работа е тяхната.
Всичко е било убито още в зародиш.
Макар че доколкото мога да си го преведа /имам влашко в мен и Румънската жилка си личи

Но аз си мислех че само ние имаме монополи като Лукойл...
Илиян Илиев™
- майстор
Кое му е по-доброто? Сега кабелния нет зависи изяло от държавния телеком. Към който и да се включиш в месечната сметка е включена такса от около 15 евро, които отиват в джоба на телекома.
Другия вариант е доставчик като моя, който ти дава 2 мб сваляне и 128 качване за 16 евро на месец. Смятай, че няма как да проведеш разговор по скайп - ти чуваш добре, а теб те чуват на пресекулки и не се разбира нищо. Пуснеш ли камерата... сещай се.
Или пък флашка на сходна цена, но също зависеща от сигнала на оператора, което пак води до съмнителни качества на нета. Всъщност до няколко месеца ще имам достоверно инфо за качествата на този нет и евентуално ще сменям доставчика, което пак ме връща към телекома, защото мобилния оператор с най-добро покритие е негов.
Другия вариант е доставчик като моя, който ти дава 2 мб сваляне и 128 качване за 16 евро на месец. Смятай, че няма как да проведеш разговор по скайп - ти чуваш добре, а теб те чуват на пресекулки и не се разбира нищо. Пуснеш ли камерата... сещай се.
Или пък флашка на сходна цена, но също зависеща от сигнала на оператора, което пак води до съмнителни качества на нета. Всъщност до няколко месеца ще имам достоверно инфо за качествата на този нет и евентуално ще сменям доставчика, което пак ме връща към телекома, защото мобилния оператор с най-добро покритие е негов.
Fender_str
- специалист
Някой имал ли е проблем с инсталиране на Flash Player на Mandriva 2011?
Fender_str
- специалист
Оправи се след ъпдейт, явно за две седмици от как го изтеглих са разрешили проблема 

Тема "Linux - Има ли почва у нас - въпроси - отговори - помощ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература