simbion, извинявай, но като чета писаното от теб, се сещам за един виц за чукчи, който бил писател, а не бил читател...
Да беше прочел как и с кво се зида. Също и що е щурц и за кво служи.
Вече опенена касата, а ти утре ще нивелираш...
Верно, човек се учи от грешките си, но умния човек се учи от грешките на другите.
Това също е малко объркващо: "Но ние още продължаваме днес сме на шпакловка 2ра ръка и утре сме на мазилка, бавно става защото е след работа, а съм и в блок та работим само от 8 до 10 часа Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.."
 Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.." 
Ако братчед ти има предвид, че първо ще туриш мазилка, а след това шпакловките? Кой е прав?

Да беше прочел как и с кво се зида. Също и що е щурц и за кво служи.
Вече опенена касата, а ти утре ще нивелираш...
Верно, човек се учи от грешките си, но умния човек се учи от грешките на другите.
Това също е малко объркващо: "Но ние още продължаваме днес сме на шпакловка 2ра ръка и утре сме на мазилка, бавно става защото е след работа, а съм и в блок та работим само от 8 до 10 часа
 Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.."
 Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.." Ако братчед ти има предвид, че първо ще туриш мазилка, а след това шпакловките? Кой е прав?
 За итонг място нямаше (съжалявам снощи щях да качвам снимките ама ми се доспа
  За итонг място нямаше (съжалявам снощи щях да качвам снимките ама ми се доспа  )
  )  ..... по-добре да кача снимки и на тях )
 ..... по-добре да кача снимки и на тях )  Но да го обесня по-просто
  Но да го обесня по-просто 

като има още 2-3 които утре сутринта ще кача (или по-скоро днес сутринта)...
 като има още 2-3 които утре сутринта ще кача (или по-скоро днес сутринта)...