• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Имам GSR 12-2.Ползвам го вече 3 години, не професионално, но е доста натоварен от март до ноември.Машината е желязна, няма грешка.Няма да изреждам храктеристиките и, в сайта на БОШ ги има.Удобна е за работа, с достатъчен момент.Батериите са идеални и до сега.С 10.8 волтовия БОШ съм работил с последните две модификации.Уникални машини са, особено последната серия с късото тяло.
mitko64 - майстор
От лични впечатления един глас за Бош 10.8-2-Li.
Panzer - специалист
Благодаря за мненията, поръчах си Бош 10.8-2-Li. :)
gogo1113 - специалист
Колега аз имам Bosch 10,8 V-Li-2. Машината е повече от добра, голям въртящ момент, компактни размери и малко тегло. Докато го купя разгледах много винтоверти, не съм се хвърлил на първия срещнат. Ползвам го вече повече от половин година, доволен съм, сигурен съм, че няма да съжаляваш. Ползвай си го със здраве и мнооого трудов ентусиазъм :o
vk - специалист
Ето винтоверти, които видях в магазин на Киров, кв Люлин (Skill)
Но искам да обърна внимание на този електрическия (който е без батерии). Струва ми се добро решение предвид скъпите цени на батериите.
Произведени в Китай (така пише отзад)
Изображение
root666 - специалист
Колеги, в Метро има винтоверт Ferros tools 18 волта за 36 лева, дават го с две батерии 1,2 ач. Дали ще върши работа, смятам отвреме навреме да сглобявам по някой шкаф от пдч или етажерка вкъщи? Това че е 18 волта плюс ли е? Досега вземах от един приятел назаем неговия Einhell 14.4 волта, но батерията му се скапа и държи да завиеш само 3винта, а инвестицията в нова е неоправдана финансово, още повече че не е мой.
Kumay - майстор
"От време на време някой шкаф или етажерка вкъщи" за мен означава "по някоя кухня, когато изпадне/между другото/"
36 лв. е доста бира, ако ме разбираш правилно! :drinkers:
gosho_d - напреднал
root666 написа:
Колеги, в Метро има винтоверт Ferros tools 18 волта за 36 лева, дават го с две батерии 1,2 ач. Дали ще върши работа, смятам отвреме навреме да сглобявам по някой шкаф от пдч или етажерка вкъщи? Това че е 18 волта плюс ли е? Досега вземах от един приятел назаем неговия Einhell 14.4 волта, но батерията му се скапа и държи да завиеш само 3винта, а инвестицията в нова е неоправдана финансово, още повече че не е мой.
Тези 18 волта са пълна лъжа, и то при положение че го пише навсякъде - имах намерение на един такъв да му прехвърля елементите на стария ми винтоверт и когато му разглобих батерията се оказа че не са 15 елемента а 12 - т.е. 14,4 волта. Колко държат, не знам но се досещам :finga:
И не е удобен - дръжката му е цялата от пластмаса, гума няма. Ако трябва да се свърши нещо повече с него - тежко му на този, който ще я върши.
Бирата е далеч по-удачен вариант :-D
stiv1961 - майстор
И на мен ми подариха преди две години Ferros tools 18 волта с две батерии и зарядно в куфарче и когато тези дни отворих едната батерия за смяна на елементите вътре имаше точно,ама точно осем елемента :-D А аз се чудех защо още като нов не можех да завия 10 винта при напълно заредена батерия :)
valat111 - специалист
Прикачен файл:
DSCI0312.JPG
Прикачен файл:
DSCI0310.JPG
Прикачен файл:
DSCI0308.JPG
Прикачен файл:
DSCI0308.JPG
Прикачен файл:
DSCI0308.JPG
root666 написа:
Не е +, примамка за БГ шарани е...ето снимки на въпросния винтоверт Ferros tools "18 волта" от Метро...там няма да ти разрешат да отвориш акумулаторната батерия...аз я отворих, за да се види измамата...10 броя по 1.2 В =12 в...и са корозирали за няма и година....
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: