Мечтата на всяка домакиня
asen4o - специалист
Здравейте! Имам нужда от съвет за абсорбатор. Той ще бъде монтиран над печката и съм се спрял на телескопичен модел заради размерите. Гледам модели на марката "Тека" (60 сантиметровите), гледах и на "Горение", кое е по - доброто и коя марка да търся?Терасата ми е пригодена за кухня , тъй че размерите са 3 дълга на 1 широка на 3 висока.Кухнята ми не е модерна и дизайна не е от значение, важна е функционалността и изсмукването на парите , защото ми предстой смяна на дограмата, маркуча за извеждане на парите няма да е по - дълъг от 1 метър и ще бъде изведен навън в атмосферата.
Бюджета за електроуреда е 200лв.
Чакам съвети, мерси на отзовалите се!
asen4o - специалист
модела на тека , които гледах днес е :
http://www.labirint.bg/index.php?page=s ... t&Itemid=1
SoWhat - специалист
За този бюджет отношението качество/пари е прилично. Монтирвал съм няколко на Тека. Всичките се случиха /а може би са така всичките/ с лек дефект. В прибрано състояние малко стърчи навън /2-3мм./ от едната страна. Не е болка за умиране, но ме дразни. Даже си спомням за първия. Клиента ходи в магазина да го връща. И следващия си беше така, макар и по-незабележимо.
Ако намериш на "Eurolux" или "Cata" за тези пари не се замисляй.
Успех.
asen4o - специалист
Мисля , че ми попадна един на електролукс, но модела беше без двойна турбина.
сега прегледах в нета, мнение за това моделче:
http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=989
съпоставка с теката?
rum_sz - специалист
Я виж на faber :wink: цените.Па после ми удари едно телефонче да видим на каква цена ще ти го изкъртя от дистрибура.
asen4o - специалист
rum_sz написа:
Я виж на faber :wink: цените.Па после ми удари едно телефонче да видим на каква цена ще ти го изкъртя от дистрибура.
Чух че били мн добри, но в магазините в Благоевград няма(Техномаркет, Технополис, Владивес), заредили са тези с народни цени, най - вероятно фабера е една идея по - скъп. Ако имаш идея за някои модел дай линк да го видя и да обсъдим цена / качество/ функционалност.
забележка: търябва да е телескопичен, защото ми е доста малко пространството
Gadnyara - специалист
Закачка:
Гледам търсите абсорбатор, а показвате линкове към аспиратори...
(Ясно е - не знаете, че са различни устройства :partyman: )
По темата:
Тека TL1 62
- изключително слабо оригинално осветление (решим проблем).
- Много слаба всмукателна способност/мощност; каквито и ТТ данни да се публикуват. Имам приятел търговец на професионална кухненска техника и ми е показвал как може да се 'проветрява'...
- Порядъчно високо ниво на шума и при двете степени.
+ Много добър дизайн, приятни са
+ Ниска цена

И изобщо всички в този клас/тип са еднакви - много шум за нищо, по-добре да се направи течение в помещението. Или да си купите нещо много по-скъпо=ефективно.
asen4o - специалист
Gadnyara написа:
Закачка:
Гледам търсите абсорбатор, а показвате линкове към аспиратори...
(Ясно е - не знаете, че са различни устройства :partyman: )
това ми предлагат в магазина,.това намирам в нета и търся мнения за да знам какво решение да взема или да сменя критерия по които търся, аз мисля , че ще бъде ефективен защото трябва да се справя с помещение 1 на 3 метра, но за да съм сигурен чакам мненията ви.
asen4o - специалист
Днес закупих eurolux - faber.
http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=989
Ще изкажа впечатления като монтирам уреда.
Мерси на всички писали в темата!

Тема "абсорбатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: