Къртицата не копае в скала, 1500 е за пробно пускане, без значение от това дали ще успее да мине или не.Удари ли на скала гориш с парата. 50м ако не се лъжа бяха копали на колега да премести канал на къща в Драгалевци, 8 бона.Потресаваща цена 

smlxl написа:Ако още не си изкопал този канал, ще те посъветвам да посетиш сайта на rentex.bg. Това е фирма за отдаване на машини под наем и са много коректни. При мен предстои същата процедура на вилата да я правя за кабели за ток, вода и канал и се спрях на една машинка-каналокопател, като тази от филмчето по-горе, само че с пъти по-малка. В он-лайн каталога им сега отворих и не са я обявили, но в книжния им каталог я има. В момента не съм си вкъщи, за да ти напиша параметрите, но помня, че решението ми беше за тази машинка. Имам възможност и багерче да викна, но това ми се струва по-добрия вариант. Иначе всичко друго е като при мен - вила в планина, труднодостъпен терен, 35 метра трасе за водопровода и още толкова за канал. Пиши дали си свършил работата, за да знам да търся ли данните в каталога.Това ли имаш в предвид...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: