• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
simbion - специалист
За мен нова, за други стара, но темата е супер. Още от малък искам да си имам подобен кът :) и двамата ми дядовци и баща ми си имаха местенца на които много обичах да се свъртам :roll: Понеже съм домошар ( кеф ми е да си седя вкъщи и да си ровичкам разни нещица) се захванах и аз да си сътворя нещичко, надявам се в най-скоро време да успея да допълня с малко снимки темата !
Успех на всички :-D
kiss9402 - специалист
simbion написа:
За мен нова, за други стара, но темата е супер. Още от малък искам да си имам подобен кът :) и двамата ми дядовци и баща ми си имаха местенца на които много обичах да се свъртам :roll: Понеже съм домошар ( кеф ми е да си седя вкъщи и да си ровичкам разни нещица) се захванах и аз да си сътворя нещичко, надявам се в най-скоро време да успея да допълня с малко снимки темата !
Успех на всички :-D

Браво =D> =D> =D>
Само така. Едно време и аз мечтаеех за такова местенце и ето че сега го имам. И аз като тебе още от малък се човъркам нещо и ми е много по-гот отколкота да се размотавам нагоре надолу безцелно :rolleyes: . Пожелавам ти успех иии не забравяйй ако имаш въпроси винаги можеш да се обърнеш към нац :yawinkle:

Поздрави :yawinkle:
a_nikolov - специалист
Здравейте колеги,
Малко снимки и от моето ново място, което все още не е завършено - http://svservice.free.bg/workshop/index.html.
От скоро премествам всичко, но има и още за довършване.
Повече снимки на финала.
simbion - специалист
Супер е :) Пожелавам ти бързичко да го завършиш и да си го ползваш с голямо удоволствие :-D
a_nikolov - специалист
Благодаря колега,
И аз се надявам скоро да приключа, но всичко зависи от финикийските знаци поне за сега :-D
simbion - специалист
a_nikolov написа:
.. но всичко зависи от финикийските знаци поне за сега :-D
Както винаги, без тях няма как :) Аз се бях засилил да си правя една маса, ама аз ква е мислих тя каква стана, мноу скъп тоя поликарбонат.. както и да е надявам се и аз да мога да се похваля съвсем скоро :roll: Да качиш снимки като го завършиш :cool:
:-D Здравейте и от мен, нов съм във форума, но отдавна чета с интерес. Нека публикуваните снимки да помогнат с идеи за направа на хубаво работно място. :) След доста положени усилия, успях да направя това, което виждате на снимките.

Прикачен файл

5.JPG

Прикачен файл

4.JPG

Прикачен файл

3.JPG

Прикачен файл

2.JPG

Прикачен файл

1.JPG
kiss9402 - специалист
Много добре се е получило.

Поздрави !
colyo - специалист
Здравейте на всички :)))) Много коментари ми се искаше да направя, но като видя , че поста е от преди доста време се отказавм. Изтеглих няколко американски списания в ПДФ за домашни майстори. Е тези са извънземни в сравнение с повечето от нас. Обзавеждането в гаражите и работилниците им е по последен шамар на модата а на тема инструменти.......нямам думи(никой път няма да ги стигнем). До тук видях много идеи за обзавеждане на майсторски кът, но за малко от тях мога да кажа , че са удобни и приятни за работа. Вярно всеки се простира според възможностите и е по-добре да притежаваш китайска "пръчка" под ръка, отколкото марков инструмент в магазина. Имам приятел със сервиз, оборудван с.........от пиле мляко.......и прясно и кисело:)))) и от него съм хванал тертип, че е много по-добре да се работи на чисто и спретнато място. В момента строя къща и с жената сме се "разбрали"(просто и съобщих, щото иначе нямаше да се разберем) едната стая да ми остане поне на първо време за работилница. Все още не съм си довършил работната маса, но ще кача снимки в скоро време. Апропо пак от американците смятам да взаимствам една хубава идея. Много често ръчните им дърводелски инструменти са вградени в работната маса и и се ползват като настолни , а при нужда се вадят, та и аз мисля така да си ги навържа. Успех на всички и очаквам да видя повече "аптеки" по мазета и гаражи.
stiv1961 - майстор
Прав си, но българина не е научен да стои много,много в ,,аптека".Каква файда да ти е наредено всичко и каквото потърсиш веднага да го намериш.Ами псувните...ще забравим тези цветущи изрази, които трябва чак комшията през поне две къщи да чуе :-D Майтап, де.Аз псувам защото понаредя малко инструмента и току някой от синковците вземе нещо от място, което съм определил и после го сложи там където най-малко съм очаквал :) Иииии....майка им загазва моменталически :-D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: