• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Bechev - специалист
Дайте малко информация от каде да си купя интериорни плъзгащи врати?Ходих в PROLEXTER но ми се струват малко скъпички. :-D Трябват ми 3 бр. по 70см и една двойна с размер на едната врата също 70см.
jordanil - специалист
направи си-поръчваш ПДЧ плослости по размер,купуваш механизми и си готов.Ако има нещо неясно-насреща съм!
leonardo_vd - модератор
Bechev написа:
Дайте малко информация от каде да си купя интериорни плъзгащи врати?Ходих в PROLEXTER но ми се струват малко скъпички. :-D Трябват ми 3 бр. по 70см и една двойна с размер на едната врата също 70см.
Дай малко повче инфо и мога да ти дам добра оферта, зависи дали искаш от естествен фурнир или от МДФ-боядисани.
Добре е да снимаш мястото където ще се монтират.
Bechev - специалист
Естествен фурнир.Единичните ще са плътни,като на едната ще има огледало.А двойната ще е с матирани стъкла.Тя ще бъде м/у хола и трапезарията.
ValBo - специалист
И на мен ми трябват три плъзгащи врати по 70 см, за сервизните ми помещения. МДФ
Ако може и на мен една оферта на ЛС
Ще съм благодарен дори и ако ми кажете къде има само механизми
jordanil - специалист
мрханизми има в Практикер,Бриколаж
Аз също съм заинтересован от този тип преграждане на помещение.На мен ми трябват 4 врати по 70см.Като всяка от тях във височина 2/3 ,а ширина 1/3 е в матирано стъкло.МДФ
danev_tr - специалист
хеи хора във практикар и бриколаж просто ви късат главите, не от кръста, а направо от глезените.
taty67 - специалист
колко са в брикалаж и практикер ?
jordanil - специалист
taty67 написа:
колко са в брикалаж и практикер ?
аз си направих плъзгащи врати в коридора//снимка има в профила ми..не ми се търси сега/, като механизмите за 50 кг бяха общо около 60 лв за 2 те плъзгащи врати и релсата!

ето снимка
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... ght=#34030
  • 1
  • 2

Тема "Интериорни плъзгащи врати?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: