• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 34
Всички въпроси за вилата.
JuliS - специалист
съгласна съм Тани... но то това е въпрос на майстор.

По гореписах какви са причините изобщо да ползваме чуждите услуги... от там нататък няма какво да коментирам. Сега си знаем - сами правим всичко най-добре! :-D
SuB^ZerO - специалист
Колега супер се е получило....започнах още от първият пост да чета и като видях за какво става на въпрос ..... леле мале.... интересно ми е къде се намира този имот (понеже сме съграждани) ....та някъде към лозарска среща ли е ?
JuliS - специалист
не! :-D на другият баир!!!! Не сме на Хоталич а на Бряста! :-D
JuliS - специалист
последно изкусуряване на леглото :-D
Изображение
Изображение
Изображение
както виждате има \прозорец\ под платното :wink:
JuliS - специалист
запо4нахме и площадката пред къщата :-D
за първи пьт редим пло4и :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
на дувар4ето ще има дървени пейки но първо трябва да се отлее бетон кьм брега
Илиян Илиев™ - майстор
Много готино дуварче. Браво.

Ако може малко бързи съвети за следващите неща от този род:

Тухлите са подходящи за рязане или направо чупене за да направиш и цокъла на къщата с тях. Отделен въпрос, че по принцип при всеки модел декоративна тухла би трябвало да има и тънки парчета, които са точно за такива цели. Демек, където не може да се вмъкне тухлата се продължава с тънкото и те така.

Другото - На няколко пъти, та дори и на скоро споменавахме из форума за зидане с арматура и като я изтеглиш фугата има полузавършен вид без да е омазана нито една тухличка. Прочети. Полезно е.

За гладката половинка от ляво на стъпалото няма да казвам нищо, защото твоите очи ще се въртят все натам. След няколко месеца или дори години( в зависимост колко си търпелив) или ще свикнеш или ще стигнеш до чука и секача с приготвено готово парченце, като останалите тухли.

Иначе камъка на пода си го наредил много красиво. Поне според моя вкус. Гледам фугата е доста издълбана, но след година две като ти писне ще разрешим проблема.
JuliS - специалист
Съгласен съм със съветите :-D
Омазването на тухлата е поправимо....нали все пак имаме опита от чистенето на омазаната от майстора тераса :lol: Още в началото пробвахме , понеже е хоросан - Чисти се идеално с твърда четка.Ще го лъснем перфектно като приключим
За фугата - няма да е така - в момента е на пясък. Обсъждаме тревна фуга!

"....Sori za latinecata - jena mi kapi malkijat a az ne znam kade sa bg bukvite na laptopa :cool:"

:-D коригирах поста на съпружето! :-D :-D Извиняваме се още веднъж за неудобството да си вадите очите с латиница!
Последна промяна от JuliS на пон сеп 12, 2011 9:58 am, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
Даммммммммм. За тревна фуга не бях се сетил, защото от снимката не личи да е на пясък. С тревичка ще е върха на красотата. Успех.
JuliS - специалист
малко снимки от недовършената тераса... понеже още ме е яд, затова не я довършваме. Макар че ще се наложи да го направим. Фугата е избеляла и нарушена след всичкото стъргане,човъркане, заливане с киселини и препарати. Вади ми очите всеки път като изляза...затова и не излизам :evil:
Изображение
парапетите ги сложихме ...няма да казвам, че са от палети - вие си знаете :-D :-D
Обаче отгоре трябва да завършим с нещо. :?: За съжаление още не сме го измислили това нещо!!!! :-D тааа....приемам съвети и предложения.
Изображение
ще има цокъл отстрани...но още няма :-D
Изображение
подпрозоречният алуминиев профил не е сложен - сложили сме едно парче от вътрешните, само за снимката.Чакаме дограмаджията да ни достави 12см.
Илиян Илиев™ - майстор
Олелеееееее :shock: Тая фуга наистина боде в очите. Защо не е забърсана на време с влажна гъба?

Аз ако съм на твое място бих наредил отново плочки отгоре без да къртя старите. То и парици трябват де...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: