и като изгори варела от топлината кво правим, и къде е кефя от миризмата на пушек 

merakliq написа:Благодаря! Много идейно-кофража за свода да е стиропор.Да и с поликарбоната е доста хитро и по лесно
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
RAPTOR написа:Това все пак е фурна,а не пещ. Ако я ползуваш по 2-3 пъти на седмица може да искара 5-6години.Все пак нищо не е вечно.Но аз ще исползувам запазен варел с доста дебела ламарина.Тава ще ми гарантира дълъг живот на пещта.Мисля,че темата е ,,Барбекю с пещ" а не некви фурни и варели.Объркваме автора на темата,пък и аз следя всичко свързано с барбекюта и пещи.Така,че ако ти си направил това от снимките-побликувай го в отделна тема.Може да е интересно за някои.Извинявам се,но не се сдържах.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: