• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 50
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
новодомец - напреднал
Благодаря Ви!Ето това за беловината, не ми бе ясно.За чворовете ми казаха,че не са много или рядко се срещат.Ако съм запомнила нещо, от туй което съм прочела, то с маслата или ваксите притесненията от нашествие на дървояди отпадат.Да направя едно уточнение,на живо нямам представа как изглежда, но от компа съм се спряла на Антик,Коняк и Сребро.Другата седмица най-вероятно, ще трябва да отскочим до София и да направим избор на място.Очаквайте нови клиенти.
Ivo_Dinkov - специалист
Ivo_Dinkov написа:
Малко да 'изчеткам' parketmilanov- днес негов служител ми нареди ламината- дойде навреме, справи се за 2 часа, без забележки, дори МДФ первазите не го затрудниха (четох, че винаги има драми със закрепването им чрез клипсове), почисти, абе с две думи- доволен съм =D>
Ще сложа снимки като монтирам преходната лайсна :mrgreen:
Лайсната ще се забави, ето без нея :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
kalin72 - майстор
Аз пък да се оплача от ПаркетиМиланов. Непрофесионално отношение към клиента, вероятно заради моите 50 м2 в градче, на 50 км от София. Но не мисля, че това е оправдание за отношението - затваряне на телефон, неспазване на уреченото време зобаждане. По-добре, ако наистина причината е посоченото по-горе, да се каже в началото, няма да се разсърдя. Но не и да се шикалкави така....
П.с. Взетите 3 мостри ще ги върна по куриер.
jekasus - майстор
За цената на труд и материали пазар имаше ли? че там и аз ставам непрофесионален към определени клиенти :-D
kalin72 - майстор
jekasus написа:
За цената на труд и материали пазар имаше ли? че там и аз ставам непрофесионален към определени клиенти :-D
Какво значи това?? Единственния пазар беше питането ми като форумист имам ли отстъпка, и отговора беше да, имаш, ето я, аз се съгласих, взех мострите, да ги покажа и на жена ми, и му се обадих да се разберем за ден и час.
parketmilanov - специалист
съжалявам за недоразумението,но в последния ни разговор обясних на клиента че буса и майстора излезнаха от строя за неопределен период от време и ще позваня когато започнем да поемаме доставки и ламинати.
не зависи от мен че буса вместо за 2 дни се мотае смяна на турбина 7дни.
мога само и единствено да се извиня на човека който беше точен изчака.
ПС.не е оправдание.
[quote="parketmilanov"]съжалявам за недоразумението,но в последния ни разговор с обясних на клиента че буса и майстора излезнаха от строя за неопределен период от време и ще позваня когато започнем да поемаме доставки и ламинати.
не зависи от мен че буса вместо за 2 дни се мотае смяна на турбина 7дни.и все още не е готов.

мога само и единствено да се извиня на човека който беше точен изчака.но така или иначе търпението е свършило.
Съжалявам
но така или иначе не мисля че е по-коретно от варианта да взема парите да се уговоря за ден и час и да не си спазя уговорката. а да казвам че буса е счупен и да отлагам няколко пъти с по няколко дни.
сделка не е имало , нито твърда уговорка.нито договор.
това не е непрофесионално,всяка фирма изпада понякога за дни да не може да поеме повече работа за дадена седмица или деседневка, това дали съм затварял телефона,може и да е така ,но ако съм бил в банка или учреждение или приспивам малката.
ПС.последните редове бяха по-скоро отговор отколкото оправдание.

Б.Миланов.
един дъб оцветен с масла и вакси .
колеги бъдете по-активни с снимки и разкази
особенно от варненския регион има доста за показване!!!:)

Прикачен файл

ocveeten parket11.jpg www.parketimilanov.com
Chefo77 - майстор
Какво да му показваме, ние не можем да правим ...

Бук, двойна рибя кост, лак 20% мат

Изображение

Ламинатче Parador-че ...

Изображение Изображение

Избелени дъбчета:

Изображение Изображение

и един много много красив готов лакиран фингърджойнт на една Партизан-ска фирма :)

Изображение Изображение Изображение
Брависимо за бързо отзовалите се !!! темата си плаче за още фоторазкази на прекрасни подове.
независимо дали ще са с ламиниран паркет или масивен.утре ще постна още няколко снимчици. Бравос Чефо Бравос !!!красоти!:)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 50

Тема "Всичко свързано с паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: