• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
Бате Стефко ви дразни, а вие му се връзвате :-D
Иначе в един СПА-център на Златни Пясъци се наложи да монтирам около 15 броя мивки. С шаблона е по-бързо и по-лесно, но да чукам с нещо гланца на всяка дупка :? Ако беше гранитогрес на стените, тогава щях да го ям "дървен" :-D
chapara - майстор
Шаблон за мивката -ДА, но за тоалетната чиния-НЕ.Защо? Защото на при чинията нещата са малко по различни,дори бих казал доста по-различни.Просто трябва да се нагласи със всички прикачни към нея ,както ще седи -дори и визуално и да се отбележи с едно моливче мястото и и дупките ,пробиване монтаж и стига с тия чинии вече Изображение
icemans - специалист
Аз все пак не разбрах отворите за захващане на тоалетната чиния трябва ли да са във фугата или не? По-горе прочетох мнение в което пише, че не трябва, но гледах инструкцията за монтаж - там не е описано, но едната схема ми се струва, че е показано отворът да съвпада с фугата.
Тани - модератор
При лепене със силикон е безмислено да се ползват и дюбелите, затова няма значение къде са ти фугите :wink:
chapara - майстор
Тани написа:
При лепене със силикон е безмислено да се ползват и дюбелите, затова няма значение къде са ти фугите :wink:
Оп,оп щом производителя ги е направил ,значи трябва да се ползват дупките, инак щеше да има чинии за монтаж със силикон и обикновенни :-D

Аз все пак не разбрах отворите за захващане на тоалетната чиния трябва ли да са във фугата или не? По-горе прочетох мнение в което пише, че не трябва, но гледах инструкцията за монтаж - там не е описано, но едната схема ми се струва, че е показано отворът да съвпада с фугата.
Човеко ,ако не се пада на фугата ,как ще закараш чинията до фугата :? :-D
Стефко - специалист
gogo1113 написа:
Колега Стефко, вместо да се заяждаш безмислено, по-добре давай адекватни съвети, а не да предлагаш научна фантастика!!! Чети внимателно преди да коментираш, вече се говори за монтаж на МИВКА, а ти май още си мислиш как да пребориш тоалетната чиния! :?

Колега Гого, и ти не се заяждай, а виж заглавието на темата. Не се оставяй на течението, а се придържай към темата. Ако искаш, пусни си отделна тема за мивки, и техния монтаж.
masterval - майстор
icemans написа:
Инструкциите ги съставят секретарките в свободното от ... време, а схемите ги рисуват техните дечица...
Затова чети по-опитните хора тук.
Никога не прави отвор в края на плочка - било то в пода или на стената. Обикновено до там не стига лепилото. А "във фугата" със сигурност е кухо и рискуваш две плочки. В средата на плочката е най-здраво.
Не откривам топлата вода, писано е много пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vidrata - специален-специалист
masterval написа:
Никога не прави отвор в края на плочка - било то в пода или на стената. Обикновено до там не стига лепилото. А "във фугата" със сигурност е кухо и рискуваш две плочки. В средата на плочката е най-здраво.
Е това е мнението на сезона.Гледам нищо не се е променило тук.Всеки се обажда където не му е работа.
Мастервале залепи няколко декара плочки и после се обаждай неподготвен.Мога да пробия дупка където пожелаеш по плочката, естествено ако аз съм я лепил.
Успех на всички.
masterval - майстор
vidrata написа:
masterval написа:
Е това е мнението на сезона.Гледам нищо не се е променило тук.Всеки се обажда където не му е работа.
Мастервале залепи няколко декара плочки и после се обаждай неподготвен.Мога да пробия дупка където пожелаеш по плочката, естествено ако аз съм я лепил.
Успех на всички.

Уважаема Видра, само по морето лепите декари плочки и пак се изказвате неподготвени. Отговори на човека, не на мен. Естествено, ако ти си лепил плочката :-D
Успех и на Вас.
boreto1 - специалист
Чета и се чудя накрая за какво иде реч?
Чапара много точно е описал как се поставя тоалетна чиния ,а затова в/у фуги или не няма значение ,пък ако неумеете викнете го да ви направи показно .
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

Тема "поставяне на тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: