• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
lubomirlz - специалист
mitkosoft написа:
моя мултицет като мери ток и дава на късо веригата
Един бисер от раздел Електротехника :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Ето един пример за резултата от "демократичното" образование:
dimitrov8505 написа:
bogomilZ здравей имам въпрос понеже и ас реших да си правя цирколяр за ПДЧ как режеш под 90градуса защото невиждам да имаш линиал и още нещо колко са дълги осите които държат дисковете и така като гледам ми се струва че ремъка на големия диск е зад самия него а на малкия е в задния краи на самата ос понеже на снимките неличи добре и можеш ли да кажеш какък е габаритния размер на цялата машина мерси предварително
8180 - майстор
Ех, Лазаре, какво разбираш ти от дърводелство - човекът е АС в занаята. :)

Василий Иванич чете книга.
Петка:
- Какво четеш, Василий Иванич?
- Тук, нещо за летците.
- И как се казва?
- АС Пушкин.
velsi - Почетен майстор
stivemaster написа:
...дисплей с два или три светодиода и путенциометър...
:lachtot:
valat111 - специалист
sstefanov...Запомни, че 20А изправено напрежение не е шега работа за начинаещи.
sstefanov - майстор
Никога няма да го забравя! :-D
trockenbauer - напреднал
housedoktor написа:
Относно малките дупки : това е дървояд .Необходими мерки -импрегнант против дървояди,като се третира няколко пъти през известен период от време.
За гредореда на тавана :гипсокартон е добра идея ,но има наистина опасност от напукване ако се стъпва по подпокривното пространство.Идея : дървена ламперия.Ако държиш на гипсокартон ,то в този слу4ай листовете ГК не се захващат в UD профила а по краищата се слага уплътнителна лента или мастик .Освен това може да налепиш върху картона стиропорени плоскости като финално покритие а по ъглите первази .
Относно влагата : Необходимо е повърхностно отводняване от улуците на първо място.Може да третираш бетона по пътеките с хидроизолационна замазка ,комбинирано с хидроизолиране на цокъла -напр.:хидроизолация +камък+импрегниране камъка и фугите..Понякога помага и вътрешната хидроизолация с хидроизолационна замаска на срени и под .Естествено най- доброто е да комбинираш посоченото с един дренаж
p.s Направи повърхностно отводнявеане на склона зад къщата обезателно
Ще ме прощаваш,но звучи интересно.
Стъпването по подпокривното пространство звучи като вица:"...Тази кола се е преобръщала...
...???...
...има следи от дамски токчета по тавана..." :)
Апропо,на пода да "дръпне" ли една мазилка и фина шпакловка. :wink:
valat111 - специалист
viewtopic.php?f=43&t=34789&p=361629&hilit=%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%8E#p361629Имам чувството че повече духа отзад, отколкото смуче опред.
rockwall
LazarGanev - "Велик майстор"
Тушира Микура написа:
danovsky написа:
От чешмата ми тече кафе.....

Изображение

Смени си нипелите на стоящата батерия-от там ти е проблема! Вместо никелирени, сложи поцинковани и " проблен нет"
Друго си е специалист да те посъветва :проба:
Ivo_Dinkov - специалист
От друг форум е, но понеже човека беше препратен тук, си позволявам да цитирам тук:
Накратко- иска да сложи мивка в хола, като промени предназначението на помещенията и обмисля вариант да включи канала на мивката във водосточната тръба.
Не приема съвети за къртене и пита за вариант без къртене. Това е един от съветите, които получава:
Даже като се замисля мое и едно кенефче в хола да спретнеш , нали тристаен ще стане :mhihi:
Има по лесен вариант : ДУПКА в пода и в комшиите окачено по тавана с 2% наклон право в кухнята през коридора и стените
Мога и количествена сметка да ти обадя даже , хаххах!
:-D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: