mitkosoft написа: моя мултицет като мери ток и дава на късо веригатаЕдин бисер от раздел Електротехника

mitkosoft написа: моя мултицет като мери ток и дава на късо веригатаЕдин бисер от раздел Електротехника
dimitrov8505 написа:bogomilZ здравей имам въпрос понеже и ас реших да си правя цирколяр за ПДЧ как режеш под 90градуса защото невиждам да имаш линиал и още нещо колко са дълги осите които държат дисковете и така като гледам ми се струва че ремъка на големия диск е зад самия него а на малкия е в задния краи на самата ос понеже на снимките неличи добре и можеш ли да кажеш какък е габаритния размер на цялата машина мерси предварително
housedoktor написа:Относно малките дупки : това е дървояд .Необходими мерки -импрегнант против дървояди,като се третира няколко пъти през известен период от време.Ще ме прощаваш,но звучи интересно.
За гредореда на тавана :гипсокартон е добра идея ,но има наистина опасност от напукване ако се стъпва по подпокривното пространство.Идея : дървена ламперия.Ако държиш на гипсокартон ,то в този слу4ай листовете ГК не се захващат в UD профила а по краищата се слага уплътнителна лента или мастик .Освен това може да налепиш върху картона стиропорени плоскости като финално покритие а по ъглите первази .
Относно влагата : Необходимо е повърхностно отводняване от улуците на първо място.Може да третираш бетона по пътеките с хидроизолационна замазка ,комбинирано с хидроизолиране на цокъла -напр.:хидроизолация +камък+импрегниране камъка и фугите..Понякога помага и вътрешната хидроизолация с хидроизолационна замаска на срени и под .Естествено най- доброто е да комбинираш посоченото с един дренаж
p.s Направи повърхностно отводнявеане на склона зад къщата обезателно
Даже като се замисля мое и едно кенефче в хола да спретнеш , нали тристаен ще стане :mhihi:
Има по лесен вариант : ДУПКА в пода и в комшиите окачено по тавана с 2% наклон право в кухнята през коридора и стените
Мога и количествена сметка да ти обадя даже , хаххах!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: