Ел. инструментите. Консумативи.
Аз-1 - напреднал
Здравейте!Пуснах темата за да ми дадете препоръки за закупуване на ел.инструменти най-вече за дом.употреба и........ малко извън нея.Мисля да си взема такива каквито се предлагат по големите вериги магазини,но не зная на коя марка да се спра.Смятам да си закупувам малък ъглошлайф,прободен трион и бормашина(ударна,степени за скорост).Не искам маркови инструменти,но не и такива ,които да се скапят на втория ден.Бюджета,който си отпускам за тези неща е до 130-150лв.Приемам всякакви мнения и препоръки.
Panzer - специалист
Аз бих заложил на "Budget", имам малък ъглошлайф и впечатленията са ми добри. Предполагам, че ще се включиш в бюджета.
stiv1961 - майстор
Да ви кажа,купих си от руския пазар в Стара Загора преди повече от година ъглошлайф RTR 115 мм.Ми голямо рязане падна,голям зор вижда,но за сега нито грее,нито се предава.Може и да съм късметлия-не знам.Цена-30 пари :)
milen56 - специалист
Само от Еинхел бягай, два флекса имах и двата работиха по пет минути.На единия спря да се върти диска, а на другия му гръмна ротора.И сервиза за цяла София е в един гараж забутан в края на Орландовци.Каквато част съм потърсил никога не я е имало.
valat111 - специалист
Panzer написа:
Аз бих заложил на "Budget", имам малък ъглошлайф и впечатленията са ми добри. Предполагам, че ще се включиш в бюджета.
+ 1, имам ъглошлайф, ел. ренде и оберфреза от тая марка, държат се добре. Флекса е видял доста натоварвне, няма греене и издънки. Ако се спреш на тая марка следи за промоции. Практикер редовно им правят отстъпки по 10-20 лв.
Smarin - специалист
Първият ми вонтоверт беше Budget и доста работа ми свърши , изплати се многократно . Съвсем случайно си закупих един флекс RTR 115 диск (просто флекса ми беше на ремонт) , ползвах го цяла седмица нон стоп и не създаде никакви ядове за напред не знам . RTR имаха магазин в складовете в Илиенци , доста инструменти имат даже гаранция дават и ме убеждаваха , че няма никакъв проблем със сервиза (марката май е турска , но не съм убеден) . При всички положения ти препоръчвам да избягваш райдер (преди повече от 5 години си бях взел един флекс на 180 диск и беше железен , поради това се излъгах след това и си закупих разни неща - пълни боклуци)
иначе съм фен на макита и син бош - пазиш ли си ги , ще ти служат цял живот

Тема "Мненя и препоръки за закупуване на ел.инструменти." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: