Най - вълнуващия въпрос зимно време.
batkotony - специалист
Предстои ми закупуване на котел за твърдо гориво.Ще го ползвам за отопление на еднофамилна къща.В момента е на един етаж,но предстои вдигане на втори догодина,така че мощността на котела ще бъде оразмерена спрямо дапълнителната консумация на мощност.Въпросът ми е някой има ли впечатление от котлите на фирма "Prity"-Лясковец,и дали едно такова:
http://www.prity-bg.com/products/produc ... oductid=57
ще може да ми свърши работа?
Благодаря на отзовалите се!
syncho - майстор
Евтини! Ще ти трябва някой, който да ти го направи като хората, за да ти свърши работа. Има доста неща да се добавят към него, за да работи безпроблемно.
batkotony - специалист
Какво по-точно ще трябва да се добави,за да стане като хората,не се ли продават пълен комплект като другите котлета?!?!Ако е така,това си е чиста измама... :evil:
Bobivan - специалист
Ааа,за тия пари си е добро котлето....слагал съм такова преди 3-4 години...не са се обаждали,значи си работи...само нещо ми се върти че искаше по голям комин?!? :? :? :?
syncho - майстор
batkotony написа:
Какво по-точно ще трябва да се добави,за да стане като хората,не се ли продават пълен комплект като другите котлета?!?!Ако е така,това си е чиста измама... :evil:
Не е измама, просто трябва да се сложат допълнителни работи за системата като помпи, защити, пълначки, обезвъздушители и т.н. Някои по-скъпи котлета си идват с някои защити вградени в котлето, тук не виждам даже и регулиране на тягата на изходящите газове.
Bobivan - специалист
"Не е измама, просто трябва да се сложат допълнителни работи за системата като помпи, защити, пълначки, обезвъздушители и т.н."....Майтапиш яко!!! :prayer: :prayer: :prayer:
syncho - майстор
Bobivan написа:
"Не е измама, просто трябва да се сложат допълнителни работи за системата като помпи, защити, пълначки, обезвъздушители и т.н."....Майтапиш яко!!! :prayer: :prayer: :prayer:
нещо да съм излъгал??? В по-скъпи варианти не малка част от тези неща си ги има вградени в котлето.
Bobivan - специалист
Че ако чиляка иска да е гравитачно ,за чий ще му е твоята помпа...освен да си напълниш джоба!!!Гледайте си алъш-вериша,оставете парното на нас....
filmatoplo - майстор
Недейте така -да прехвърчат искри ,начини за свързване много ,всеки си решава колко да инвестира ,безопасно или с риск.
naskov - майстор
batkotony написа:
Предстои ми закупуване на котел за твърдо гориво.Ще го ползвам за отопление на еднофамилна къща.В момента е на един етаж,но предстои вдигане на втори догодина,така че мощността на котела ще бъде оразмерена спрямо дапълнителната консумация на мощност.Въпросът ми е някой има ли впечатление от котлите на фирма "Prity"-Лясковец,и дали едно такова:
http://www.prity-bg.com/products/produc ... oductid=57
ще може да ми свърши работа?
Благодаря на отзовалите се!
Монтирал съм много от тези котли. При ниски бюджети или тесни комини това е котела. Има си всичко включително и не много прецизен регулатор на димните газове. Като недостатък мога само да посоча тясната вратичка, сравнена с Виадус, Де Дитрих и други подобни.

Тема "Какво е мнението ви за котлите на фирма "Prity"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: