• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
geordgeo - специалист
Намерих ги от един приятел, обаче не съм ги взел още, защото се чудя дали ще мога да ги зареждам правилно, щото явно там е разковничето за дълъг живот.А вчера (18.09) имаше изложение пред НДК на електровелосипеди и електроавтомобили, та от представителите там разбрах, че батериите са основно Li-ion и LiFePo на 36 и 48 волта, 10Аh, та явно има начин да се работи с тях, но не дават подробности.Иначе от тестдрайва съм доволен, голям кеф е да подкараш електричката :-D
gotiniq7 - специалист
Някой има ли инфо за LiFePo4 батерии? 20 А/ч ще е супер
geordgeo - специалист
Влизаш в eBay, пишеш каквото те интересува за типа батерии и виждаш цени с доставка или без...Ама е "дебело" за повечето от нас все още, да се надяваме, че догодина ще е по-добре :)
Mapek - специалист
Ако се възприеме като реклама моля да бъде изтрито. Купешки вариант на българския пазар
gotiniq7 - специалист
Намерих тук в бг литий йон елементи. 3,7 волта/3000-3200 мА цена 5 лв за брой. Ще стане добра батерия :)
ludiagsm - специалист
gotiniq7 написа:
Намерих тук в бг литий йон елементи. 3,7 волта/3000-3200 мА цена 5 лв за брой. Ще стане добра батерия :)
Здравей колега , дай малко повече информация за тези батерий.
gotiniq7 - специалист
Здр, батериите са от този тип http://shop.ehobbyasia.com/catalog/prod ... age/77323/ търговеца е от Пловдив. Ще взема няколко за тест
fox_vt - майстор
Я като ги вземеш тествай какъв ток държат че за тая цена чак си е съмнително.Аз скоро купувах 1400мАh и бяха 11 и нещо лв.
ludiagsm - специалист
fox_vt написа:
Я като ги вземеш тествай какъв ток държат че за тая цена чак си е съмнително.Аз скоро купувах 1400мАh и бяха 11 и нещо лв.
Интересно, имаш ли линкче да разгледаме.
fox_vt - майстор
Мдам имам :lol: http://elimex.bg/product/27495/akumulat ... 17500.html
Ама купих си 4 бр и едната се оказа дефектна не държи ток :sad: и сега съм с три ама ще им правя рекламация въпреки че едва ли ще постигна нещо.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: