Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Според мен от двете страни на котлоните трябва да има място за да можеш да сложиш тенджерата след като я свалиш от котлоните, или пък най-малко за да да може около котлоните да има място. Ако е в края на кухнята няма да има място от едната страна. Фурна на нивото на гърдите е добре, но първо трябва да имаш място за да се направи.
simac - помощник
Вече имам и миялна 60 см за пълно вграждане в конфигурацията :) .
MMIel - специалист
редактирах си последния пост без да обърна внимание че сте писали след мен. Простено ми е, свършва салатата вече, а това значи на много ракии :partyman: . Както и да е. Точно това имах в предвид, по нагоре в темата, като казах да помислиш и за други електроуреди. При мен например по удачен вариант се оказа малка съдомиялна в шкафа под мивката, защото тези за вграждане не влизаха там а само там имам място :)
simac - помощник
Не е много мястото ,но по-добре ще е да има и миялна.Затова реших да монтирам, според съветите ,по-голямата машина(60см) е най-добрият вариант.
SoWhat - специалист
Печатна грешка на оператора - двойка котлони най-отляво /поправено и в поста/.
simac - помощник
Привет на всички,това е крайният резултат.
Благодаря на shadowman!
Идеята от мен ,изработката от него :)
Изображение
grunchaka - помощник
много добре изглежда :wink: като цветове много ми допада.Само един въпрос-тея водобранни лайсни могат ли по принцип да се заменят с нещо дето е приятно за окото :-D съвсем сериозно питам :?
Делян - специалист
Добре изглежда. Кажи нещо за механизмите - чекмеджета, горни вратички...

Тема "Съвет за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: