Ел. инструментите. Консумативи.
aiako - специалист
Изображение
Искам да ви попитам дали може да дадете някакво мнение за машинката от 120 лв , как е с качеството ?
hygro - майстор
Изкарва около 15-20 часа работа. След това започват проблеми с уплътнения, вентили и т.н.
Chefo77 - майстор
Май май 2.14 на Керхер е по-добре. 149 лева в ТП, не е в промоция. Разбрах, че в Практикер са по-евтини.
kretio74 - специалист
Имам, издържа 10тина миенета на колата и се сгъбоса на един килим. Но да кажа,че в сервиз на Керхер за 50 лв ми смениха всички уплътнение по компресора и някакъв клапан за изключване без налягане. Та мисълта ми е части има ако даде фира. Не разчитай на гаранцията много много особенно ако си от провинцията.
zimel - специалист
Или си купуваш най-евтината професионална водоструйка , или нищо не си купуваш... за мен това е истината, другото е пари на вятъра.
Последна промяна от zimel на вт сеп 20, 2011 8:56 pm, променено общо 1 път.
splitservice - специалист
zimel написа:
Или си копуваш най-евтината професионална водоструйка , или нищо не си копуваш.. за мен това е истината, другото е пари на вятъра.
Спам - !!!!!!!!!!!
Руснак: Что ето водка без бира - Денги на ветера :-D
Съжалявам за м,ей - би Грешния правопис и ....
zimel - специалист
Мм дааа, може да се каже спам..., ще бъда по-ясен...

Това за което пита човека, не си заслужава да даде и 30 лева.

Комшията домъкна една такава у нас, купил я от битака за 30 лева... включвам я аз и мотора бучи... ама от това лошото бучене.

Викам си или мотора е заминал, или кондензатора на пусковата намотка, или помпената група се е смляла по някаква причина, и не дава на мотора да завърти .

Разглобяваме това подобие на водоструйка и аз предлагам да я запуснеме на части , за да се види къде е проблема...

Меря кондензатора с капацитет-метър - 14,50 микрофарада, на корпуса му пише 18 микрофарада :? , че е паднал...паднал , ама с около 20 процента, което не много и мотора би трябвало да завърти...

Запускам мотора без помпената група... върти като моя електромер през зимен сезон :) Викнах от кеф ... пее си моторчето.

Монтирам кривата шайба с аксиалния лагер и трите буталца и пак запускам мотора ... подскачат си буталцата като руснаци на казачок :wink:

Най- накрая монтирам главата с клапанчетата , която предварително съм разглобил и сглобил, защото не съм установил никаква, ама никаква повреда...

Мотора пак бучи лошо...

За мен си разбрах каква е причината, ама според вас?
aiako - специалист
Чуда се да изчакам ли да пуснат K 2.300 някъде на промоция ? Защото е с същите характеристики но е 200 лева. Или да си взема китайчето и ако има нещо да си им го върна да си го оправят, пък от опита ми с такива магазини знам че на 2-3 път връщат парите,Но пък зе керхера незнам някой да ползвал гаранцията... много е здрав май...
bulhomes2 - майстор
Първата я карам вече 2 години.
aiako - специалист
Ето и развитието... без да искам изпуснах промоцията на бутджета за 120 лева - била до 27 не 29. Но пък за сметка на това си взех http://karcher-sofia.com/bg/product-view/3/29.html , притеснява ме че е с пластмасова крантия (помпа) но пък нали уж е марка... от 200 на 150 лв пак от практикер

Тема "Водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: