• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
syncho - майстор
Не виждам какъв може да е проблема да гориш костилки в който и да е котел на пелети. Единствено ще трябва честичко да го чистиш и ще е добре да му се самопочиства кошничката където горят пелетите.
turistak - специалист
kok написа:
да стайният температурен датчик само спира и пуска котела но това ми е напълно достатъчно и не се влияе чак толкова от отваряне на врата или прозорец ( е има и значение къде е сложен естествено че няма да е до вратата или прозореца )
Днес смятам да го припаля (то и без това май стана време вече за него)и да видя как ще работи с костилките от череши :? :-D

Ето го и героят :-)

Как е положението или равносметката на отоплителният сезон?
Christo - майстор
Моля, ако някой е горил костилки от сливи да сподели опит. Примерно, дали се задръства шнекът, дали се заклещват костилките някъде по пътя, лесно ли се запалват първоначално и т. н.? Всяка информация ще е добре дошла.
Поздрави на всички!
filmatoplo - майстор
Здравейте -има ли нещо ново на пловдивския панаир ,котли ,горелки на пелети :? .Waterland -мясат ли тези горелки. :?
syncho - майстор
filma и има и няма. Зависи какво искаш да видиш. Ако мислиш да идваш намини и през нас да ти покажа какво имаме ново ;)
filmatoplo - майстор
Търся нещо 35-40 киловатово , на пелети , което да е ценово разумно ,да не създава ядове на клиентите , и да не ме посрами и мен. :? Предпочитам с вътрешна горелка като Пелетерм , ако няма тия киловати, може и с външна горелка , но читава.За панаира съжалявам , няма време -на вас разчитам да науча новости по темата. :) .
armagedamian - специалист
filmatoplo написа:
Търся нещо 35-40 киловатово , на пелети , което да е ценово разумно ,да не създава ядове на клиентите , и да не ме посрами и мен. :? Предпочитам с вътрешна горелка като Пелетерм , ако няма тия киловати, може и с външна горелка , но читава.За панаира съжалявам , няма време -на вас разчитам да науча новости по темата. :) .
Вземи едно Ajge няма да съжаляваш ;)
syncho - майстор
filmatoplo написа:
Един Propel 40кВ ще ти свърши чудесна работа, а и е на добра цена. Турски е, но е доста добре направен. Мога да ти дам контакти направо на вносителя да се разберете директно с него.
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
Модератора може да извади колко пъти съм я споменавал аз тая помпа Алфа 2 ,буфер,конвектор и 3-4 пътни вентили -вече ми писна . :-D Само нещете да приемете мойта гениална идея за помпичка на всеки радиатор -ама ще видите вие някой ден . :wink:
Който не вярваше -Вило ми открадна гениалната идеята , че я кръсти - Wilo geniax. #-o
turistak - специалист
filmatoplo написа:
Здравейте -има ли нещо ново на пловдивския панаир ,котли ,горелки на пелети :? .Waterland -мясат ли тези горелки. :?
Има Пелетерм работещ на чипс, май беше към ~ 8000лв.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: