Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kiss9402 - специалист
Точно това е рама и точно такъв търся. Един приятел туко що ми обеща да ми донесе части във вторник, ако не тръгне с тях ще ти пиша на лично за да се разберем.

Поздрави и благодаря за отделеното време !!!
stiv1961 - майстор
Понеже вече няма раздел ,,Подарявам" ще си платиш куриерските разноски,а цената е бира ,,Ариана" с пилешки трътки в Стара Загора или бира с ,,Бански старец" в Банско.Зависи кой къде ще отиде пръв :) Да взема ли и харда с мен защото след малко си тръгвам за града?
kiss9402 - специалист
Хард се намери остава да проверим какво ще излезе от чарколяците които ще ми донесат и дано го поткарам ако ли не веднага ще пиша на лични. А за цената грижи нямаш :)

Поздрави !
Ivo_Dinkov - специалист
Имам 2 х 32МБ СДРАМ на НР.
kiss9402 - специалист
За съжаление си имам една цяла на 64мб ама ми е малка за XP.

Благодаря все пак !

Поздрави :supz:
Ivo_Dinkov - специалист
Ако ти потрябват- пращам ги :partyman:
darken_nz - специалист
Боже, на тези машини свещ да им палиш!
Аз гараж ли да е, какво е - такова чудо не бих сложил.
Това не е упрек, нито заяждане, ако искаш подкарай си го, но за мен да ми подарят такова нещо е живо отмъщение.
ArturDent - Почти Безобиден
Що бе ?
Аз наскоро пенсионирах един Pentium I на 233 MHz / 2 GB HDD / 32 MB RAM. 1996 г.
Бях му сложил един Windows NT 4 и го ползвах като рутер. Никакви проблеми 15 години.
Захранването му беше от старите, с трансформатор, а не импулсно. Вентилатора на процесора спря да се върти преди 7-8 години. Вентилатор силно казано - едно такова мижаво нещо.
За целите за които го ползвах си беше идеален.
valat111 - специалист
Ейсега "пенсионирах" 320 ГБ...продължава ли интереса?
kiss9402 - специалист
Дам все още има интерес !

Тема "Търся части за старо PC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: