Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
sstefanov написа:
И каква е връзката с оригиналната тема?
Няма не виждаш ли..ако имаш нещо да предложиш кажи ако не чао....
torbalan - Дървен философ
valentino76bs написа:
Да не отварям нова тема,моля предложете вариант да как намаля напрежение от 12-15 волта/в колата/ право на 4.5 волта.Трябва ми да захраня един фенер с лед диоди има схема вътре в прожектора и се захранва с 3x1.5в.
сума евтини зарядни има за телефони, конзоли за игра и какво ли още не, дето от 12 волта изкарват 5 на мини усб...
estorm - специалист
Днес разгледах по обстойно трафа. Кофти работа. Обемист и тежък мислех че е мощен, но се оказа че освен на 220В работи и на 380В . С един изход на 24B . И като гледам сечението на вторичната намотка няма да издържи май. Някъде около 0,8 до 1 квадрат да е.Този така или иначе ще му развия от намотката да видя колко държи.
Някой знае ли за траф подходящ за 18В винтоверт ?
Последна промяна от estorm на пон сеп 26, 2011 11:21 pm, променено общо 1 път.
valentino76bs - майстор
torbalan написа:
valentino76bs написа:
Да не отварям нова тема,моля предложете вариант да как намаля напрежение от 12-15 волта/в колата/ право на 4.5 волта.Трябва ми да захраня един фенер с лед диоди има схема вътре в прожектора и се захранва с 3x1.5в.
сума евтини зарядни има за телефони, конзоли за игра и какво ли още не, дето от 12 волта изкарват 5 на мини усб...
A тва е идея..
valat111 - специалист
lecki написа:
Развиваи и пробваи при различни режими , истината енякъде около 15...18V AC
направи си корекция Вместо АC, сложиDC.. .P.S. да обясня ли защо?
Gadnyara - специалист
valat111 написа:
lecki написа:
Развиваи и пробваи при различни режими , истината енякъде около 15...18V AC
направи си корекция Вместо АC, сложиDC.. .P.S. да обясня ли защо?
Моля, обяснете защо? Не намирам причина да работим с DC при развиването....
sstefanov - майстор
bip, не се изказвай неподготвен и не обърквай човека! И двете ти предложения са за много по-малък ток от необходимия.
jordanvass - майстор
sstefanov написа:
bip, не се изказвай неподготвен и не обърквай човека! И двете ти предложения са за много по-малък ток от необходимия.
Колега, той се произнася в полза на спамера, дето се чуди как да захрани светодиодите в автомобила.
sstefanov - майстор
Затова е лошо да се крадат чужди теми!

Тема "24V на 18V винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: