Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
shtork - напреднал
Гледах в Моббо едни кухни, които много ми допаднаха - прибрани, симпатични и изглеждащи много функционално, а като цени от порядъка 500 - 1000 лв, затова съм писал и тази цена и все се чудя къде е уловката :-D , уредите може и на по-късен етап, иска ми са да са хубави и качествени и не е проблем да ги позабавя. Имам си за момента печка, хладилник и т.н. които си ми вършат работа, За банята мисля да викам майстор, но не за всичко. Замисъла е да се справя с каквото мога сам, а каквото остане за майсторите. Времето не ме притеснява, всичко ще е поетапно. Парите ме притесняват, че сега съм яко на червено, но определено кухнята и банята трябва да станат наведнъжи си мисля, че 5 хилки не ми мърдат :)
bat_zdravko - специалист
Обикновено уловката им на тези кухни е на няколко места - не е включен монтаж, не е включено обличане на стената над плота, не е включен плот. Все пак най-добре е на място да провериш и да питаш за тези неща. Успех!
shtork - напреднал
Здравейте отново след кратка почивка от ремонти и грижи. Изникна ми едно питане та бих се радвал да чуя какво ще кажете. Днес гледах, че на места калчията от прозорците на балкона е изпопадала, та си мислех дали е удачно да ползвам силикона, който ми остана от кухнята - санитарен на церезит. Цели се временно уплътняване за през зимата да изтрае следващия сезон, когато ще се прави балкона.
shtork - напреднал
мислиш ли, че ще хване здраво. За кухнята съм много доволен, ама тука нали е навън и все пак ще пробвам само на един прозорец като начало пък ще видим :)
jekasus - майстор
Сега правя едни тераси, ти как мислиш между плочки и пвц-врата какво ще сложа - фуга или санитарен силикон :)
shtork - напреднал
бих заложил на силикона в твоя случай
boreto1 - специалист
И Аз съм за силикона ,поучават се вибрации при касата на вратата когато се отваря и затваря и фугата или ще падне или ще се напука

Тема "Преустройство на едностаен в двустаен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: