• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Ах тези цени :axe: втори клиент остава в стенбай заради тях , в нашето село им идва скъпо .Посмятахме и какво се получи-котел 8000 лв,малко помпи ,съд,предпазни клапани-още 2000 лв,до тук 10 000 лв ,медни тръби,фитинги,крепежи,радиатори,кранове,юпиес,още 7000 лв,комина не иззидан ,пелети за котела ,малко труд :wink: и сметката надхвърля 20 000 лв -честито кръстнице - парно :wink: .
syncho - майстор
Ами филма другия вариант е старите дръвца и въглища с печица чудо или някое котле за 800-1000лв докато се съберат паричките за по-хубавото...
filmatoplo - майстор
:) Така е , но кой чете форума , от моите съграждани .
filmatoplo - майстор
Лазаре втория Пелетерм подкарахте ли го :? :) .
LazarGanev - "Велик майстор"
Faul start - днес трябваше да го възпламеним, но се оказа че се спукал 1" кран, а нямах в себе си такъв и остава за утре - дано намеря време в сгъстения график, нищо че е неделя :) . Вчера пристигна и третия - другата седмица трябва да вместим и него в графика :). Той ще замени Виадрус на 1 зима - достатъчно време собственика му, Жорето (и той моряче от форума :) ) да се убеди, че технология от XVIII-XIX век няма място в XXI век. С пелетите обаче нещо положението започна да се затяга - вече стават кът и цената скача. Лятото му е майката - казвал съм го и преди.
filmatoplo - майстор
Не си знаете силата и стягате крановете яко :-D , утре ще стане.За пелетите -да ще станат дефицит тия дни. :) И аз работя без почивен ден :? .
LazarGanev - "Велик майстор"
nnikbg написа:
Айде бе Лазаре, какво стана с моя котел на жената вече и е студено..... Моля без коментари за последните думи....
Това което видях от предните снимки ми хареса.
Не се кахъри, няма да коментирам думите ти, че на жена ти и е студено, само ще кажа, че вече има кой да я топли. Много готин пич - и красив, и умен, и работяга. Днес ги запознах лично и много се харесаха двамата. Ще спи у вас, в гаража, че е топличко. Разбраха се да харчи от твоите пари, дето ги пращаш. Ще се грижи и за децата денем, като я няма жена ти. Сутрин ще ги буди в 5 часа с мека топлина, цял ден ще дежури неуморно и вечер ще ги приспива в 22,30 часа на 18*С. Тоя готин пич не е Бойко Борисов, нито Дядо Коледа, казва се Пелетерм :-D
Честито приятелю, да си го ползвате дълго и безаварийно :prost:
filmatoplo - майстор
Лазаре ела и я разкажи тая приказка и на мен -ама безплатно :-D .
syncho - майстор
:) Браво Лазаре! Аз днеска подкарах още една от каминките на Extraflame - Melinda Idro Steel. Перфектна от всякъде - чак не ми се тръгваше... особенно с червеното винце след като я запалихме...
joro_vn - специалист
Той Лазар и на мен ми пусна вчера Пелетерма, работи пущината, остава да се донастрои и да си гледам кефа зимата.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: