Всичко за дърводелството
gogorog - специалист
Здравейте. От скоро съм собственик на три броя интериорни ПДЧ врати, т.е от тези които са покрити фабрично с фолио. Не знам какво производство са и не ми се впуска в обяснения за начина на произхода им(фирмата производител е фалирала). Тъй като същите са кафяви, а моето обзавеждане ще бъде в сивата гама въпроса ми е има ли някакъв начин тези същите врати да се преламинират(да им се смени цвета) по някакъв начин от някоя фирма в гр.Варна. Ако може и да ми дадете и координати на такива фирми и колко може да струва това нещо. Благодаря предварително.
simbion - специалист
С фолио няма ли да стане :? Ние си купихме фолио от практикер, черно с дървен десен (такова на бразди)
Облепихме стенния гардероб в коридора и се получи много хубаво :supz: Естествено сваляне на всяка врата, старателно почистване и още по-старателно, бавно и внимателно залепване на фолиото... Ефекта беше "уау" все едно сме с нов гардероб !
Това нещо се случи преди две години, гардероба си се ползва редовно и все още няма деруги, обелвания и отлепяния :roll:

П.П. Ако са ти много разчупени вратите ще си е проектиране и играчка да го направиш както трябва :rolleyes:
Ако пък не ти се занимава боядисвай :razz:
Успех и да покажеш резултат :)
masterval - майстор
Вероятно си в грешка, надали вратите са от ПДЧ. Бих заложил на МДФ, но да не гадая, това дето го искаш, не е толкова лесно ако вратите са произведени качествено. И по-горе има нелошо решение с фолио, че и евтино.
Ако вратите са от ламиниран МДФ, не се захващай с боядисване, защото не става.
simbion - специалист
Да наистина не е скъпо ние си взехме една ролка за около 30 точки май беше :? То има и по-скъпи де ама...
Та ролката стигна до някъде и после си купихме още малко и бяхме готови, отделяш 1 ден работа и малко нерви, но после си доволен от резултата :rock:

Тема "Преламинирване на ПДЧ врати." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: