Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Spokoiniq - майстор
Преди години купих за един апартамент печка за баня http://airelec.bg//?page_id=11&record_id=8 , докато пуснат официално парното в ново строителство.Ползвал съм го един-два пъти, преди да го дам под наем, и беше бижу.Въпроса ми е глупав (който е бутал физиката с подарени четворки е така ;))- ще ме топли ли такава печка през стъклата на душкабината ми, защото за междинния сезон преди парнотоопределено имам нужда от топлоизточник в банята, за конвектор ниско и сухо място нямам.
Spokoiniq - майстор
Така...53 прегледа, никой отзовал се...Идеята е ако това може да се нарече вид кварцова печка, дали лъчите й преминават през стъклото на душкабина, хайде бе хора, няма ли някой знещ... :(
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Spokoiniq написа:
Така...53 прегледа, никой отзовал се...Идеята е ако това може да се нарече вид кварцова печка, дали лъчите й преминават през стъклото на душкабина, хайде бе хора, няма ли някой знещ... :(
Те за преминаване, най-вероятно ще преминават, но дали ще ти стигат ?
Според мен е много вероятно това стъкло да се нагрее и след пускане на водата да се спука (пръсне).
Зависи и от разстоянието между печката и стъклото. Трябва да се експериментира и да се види.
torbalan - Дървен философ
на теория - ще те грее... ако стъклото е чисто и доста прозрачно....
като го напръскаш или ако е матово или ако не е съвсем прозрачно... надали ще усетиш греене :)
Spokoiniq - майстор
Прозрачно закалено на поне 1,70м от стъклото, но за пръските...душкабина е все пак...

Тема "Airelec Solaris + душкабинa?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: