Здравейте, не знам дали е за тук темата но ми се видя подходящото място, а ако не е простете ..
та...
имам Бойлер Дипломат-елдом инвест 80л хоризонтален работи си прекрасно 4години почти
и от 2 дена не загрява като хората а и преди малко видях че тестера на анодната защита е в червената зона/каквото и да значи това/и като натисна бутона на тестера бръмчи като за световното през 94
мнения ,съвети ,препоръки
освен главната да извикам техник

та...
имам Бойлер Дипломат-елдом инвест 80л хоризонтален работи си прекрасно 4години почти
и от 2 дена не загрява като хората а и преди малко видях че тестера на анодната защита е в червената зона/каквото и да значи това/и като натисна бутона на тестера бръмчи като за световното през 94
мнения ,съвети ,препоръки
освен главната да извикам техник

,та тая защита ако се е задействала трябва да се възстанови-обикновено трябва да се натисне едно палче
 ,та тая защита ако се е задействала трябва да се възстанови-обикновено трябва да се натисне едно палче А и доколкото си спомням толкова живот даваха и на анодния протектор - виждал съм бойлери, на които беше останала само телта от протектора ...
  А и доколкото си спомням толкова живот даваха и на анодния протектор - виждал съм бойлери, на които беше останала само телта от протектора ...
 ).
 ).