• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ohdan - специалист
Прикачен файл:
SDC15698.JPG
SDC15698.JPG (40.39 KиБ) Видяна 3344 пъти
Здравейте , имам спешна нужда от подобно , или друго което да ми свърши същата работа :prayer:
Благодаря!!

Прикачен файл

SDC15700.JPG
SDC15700.JPG (56.66 KиБ) Видяна 3344 пъти
MamaMy - майстор
Това да не е някой IBM?
Имам няколко такива, но са доста стари и мисля, че са около 100вата.
Маркови захранвания втора ръка има в една голяма софийска фирма за техника втора употреба.
ohdan - специалист
MamaMy написа:
Това да не е някой IBM?
Имам няколко такива, но са доста стари и мисля, че са около 100вата.
Маркови захранвания втора ръка има в една голяма софийска фирма за техника втора употреба.
Ми това е захранващо на такъв модел компютър Изображение
Johny - майстор
То едно китайче струва 10-20лв. Не мож си плати мастилото до тук.
MamaMy - майстор
На някои маркови кутии е по-лесно да намериш оригинално отколкото да присъдиш жълто.
ohdan - специалист
MamaMy написа:
На някои маркови кутии е по-лесно да намериш оригинално отколкото да присъдиш жълто.
Добре де нали това искам :?: Точно това съм писал в темата! Другото е за варианта ако няма. :yawinkle:
cvetanmu - специалист
:) Добре де това захранване не може ли да се ремонтира?
Импулсно захранване втора употреба със сигурност ще е в състояние близко до това на снимката.
Има вариант да вземеш ново и да му прехвърлиш платката в кутията на старото захранване.
MamaMy - майстор
Добре, но какво повече мога да направя. Да ти дам линк към сайта на ИБМ или да ти донеса едно до входната врата и да почерпя? :-D
ohdan - специалист
MamaMy написа:
Добре, но какво повече мога да направя. Да ти дам линк към сайта на ИБМ или да ти донеса едно до входната врата и да почерпя? :-D
Няма нужда , проблема е решен , компютърът работи :wink: Освен това [-X не бих поискал от никого това което ми предлагаш
Благодаря все пак на всички които решиха и ми помогнаха!! :thumbs:
MamaMy - майстор
Не се сърди. Пошегувах се. Просто с колегите ти изредихме всички възможности. Аз ти дадох и линк да питаш, а ти продължи и за това. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "захранване за компютър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: