Ел. инструментите. Консумативи.
sh000ck - помощник
Здравейте,
решил съм да си копувам електрически клещи за ламарина за сравнително професионално ползваме (необходимо ми е нещо от среден клас или малко над него ). Какъв модел ще ми препоръчате и какви съвети или предимства и недостатъци сте срещали при използването на съответните. От краткото ми сърфиране установих, че "СПАРКИ" са два пъти по-евтини от "МАКИТА" и "БОШ". Това важи ли и за качеството? Благодаря предварително!
Smarin - специалист
За малко по - добро плащаш много повече , това е в сила за много неща . Да сравняваш спарки с макита и син бош си е несериозно (което съвсем не значи , че спарки няма ад ти свърши работа , просто трябва да прецениш колко често и какъв обем работа ще извършваш с ножицата ) Професионалният инструмент е хубаво нещо , но се изплаща когато е натоварен
valat111 - специалист
Разликата между Спарки и Макита и/или/ син Бош е като разликата между ФК "Дунав"-Русе и ФК "Барселона".
tetomaster - специалист
Я покажи снимка на тези клещи!
cenko6 - специалист
Аз пък за първи път чувам за електрически клещи за ламарина.Какво им е предназначението? :?
tetomaster - специалист
И аз се чудя.
Kumay - майстор
Не се чудете - не са клещи, а ножици!
marto - специалист
A някой може ли да ми каже въз основа на какво са толкова скъпи тези ножици :?
Стигат до 800 - 1000лв :shock:
Перфоратор от най-висок клас не е толкова лев...
Kumay - майстор
Марто! Ако вземеш да режеш 3,2мм ламарина на ръка ще разбереш защо струва 1 000лв! :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2quX_HxTBVo[/youtube]
tetomaster - специалист
и 0,5мм са достатъчни за да разбере. :yawinkle:

Тема "Електрически клещи за ламарина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: