Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Благодаря на всички за отговорите. Радвам се че се получи сериозна дискусия. Вече е решено какъв кабел ще сложа, като около 300 метра линията ще е въздушна, защото иначе трябва дълбок канал/минава през едни ниви/ останалата ще бъде подземна защото минава през гората и горското не дават да правя път за линията. Искам да благодаря специално на bgtok, с когото се чухме и ще свършим добра работа. Поздрави.
baretata_7_62 - специалист
Извинявай, ама тази добра тема да завърши само със "поздрави" не става. Като сте решили какви ще са кабелите, може да споделиш и във форума. Какви ще са кабелите? :)
dobcho_vn - специалист
Ви добре сте решили да е въздушна 300 метра, щото има ниви, ама собствениците на тези ниви какво мислят по въпроса да има забит стълб посред нивата им ? А като дойде комбайна да жъне ? Въобще тая въздушна линия доста въпроси има за изясняване.
bulhomes2 - майстор
Да се обадя като страничен наблюдател. Ако някой ще ми боде в нивата разни диреци - ...
Ако ме попита дали може - може. На каквато и да е нива 0,1 кв.м. едва ли до края на живота ти ще ти дадат 1 кутия цигари.
Обаче ако не ме пита, ами си бодне к'вот си е решил - викам dobcho_vn и го разкатаваме...

Тема "Какъв кабел......" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: