• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
a_atanasov - специалист
Болтовете са "крилчати", просто са застанали в неподходящ ъгъл.
Много ми се искаше краката да се прибират навътре, за да не се загубят, но като се замисля квадратна тръба с тази дължина е стотинки, та и този вариант е добър.
stiv1961 - майстор
LazarGanev написа:
Засрамете се, само за мръвки и ръждиви дискове говорите, а никакъв интерес към бетонобъркачките:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 92#p365392
:wink:
Каква по-приятна гледка от тази на снимка 081020111466.jpg
Стефко - специалист
Чревоугодници :lol: То мръвки да има, стават и на жарава. Даже стават по-добре.
stiv1961 - майстор
a_atanasov написа:
Болтовете са "крилчати", просто са застанали в неподходящ ъгъл.
Много ми се искаше краката да се прибират навътре, за да не се загубят, но като се замисля квадратна тръба с тази дължина е стотинки, та и този вариант е добър.
Ако прорежеш квадрата както съм ,,нарисувал" на снимката и преместиш мястото на болтовете дали няма да се прибират?

Прикачен файл

2011-10-08 09.21.48.jpg
2011-10-08 09.21.48.jpg (49.06 KиБ) Видяна 6206 пъти
a_atanasov - специалист
Това ми беше първоначалната идея, но не можах да намеря фрезист.
Сега вече свикнах с положението.
crez - майстор
Не знам как се именува, но аз използвам чугунена плоча 0.6/0.5 м. дебела 35 мм., половината е гладка другата половина с флекса и направих канали, по края има също канали за оттичане на мазнината. Нагрявам я с голям газов котлон. Всичко на нея става перфектно, за месото и рибата няма да говоря, но лук,тиквички, гъби, особенно яйцата стават много вкусни. Всичко направено на нея се запазва сочно, не се изсушава като на барбекюто с дървените въглища. Дълго време стои загрята след изключване на нагряването, накрая препичам и хляба. Мажа с олио или сланина предварително при загрята плоча.
filmatoplo - майстор
:) Запуших - заварих отвора и дръжки , но заваля -сега чакам да даде хубаво време и да тестваме Валандъра :partyman: мръвки ще намерим. :? :)
filmatoplo - майстор
:) Хубаво ама сега с брата няма как да го разделим :? искам да си имам мой Валандър :wuah: Aко някой има брани в повече да се обади -купувам 1 . :)
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
:) Хубаво ама сега с брата няма как да го разделим :? искам да си имам мой Валандър :wuah: Aко някой има брани в повече да се обади -купувам 1 . :)

Филмче,днес бях на София,но утре ще отида до Плевен да ти изпратя по ЕКОНТ един диск.
filmatoplo - майстор
:) Жив да си Стефане :prayer: незнам как ще ти се отблагодарявам , видя за какво ще го ползвам нали . :partyman: напиши в гугле изображения -Офроуд Тиган или барбекю .там има много снимки на браната кръстена на моя градски Вальо -Валандър .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: