Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте, имам проблем с телевизор JVC дава ми хоризонтална черта. Смених му чипа, имаше пукнати скойки презапоих ги, но без промяна. Ако някои се е сблъсквал с такъв проблем или има идея от какво може да е въпросният проблема да даде мнение си.
Последна промяна от shark78 на чет окт 13, 2011 5:09 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Носи го бързо на сервиз!
zil157 - специалист
shark78 написа:
здравеите .имам проблем с телевизор jvs дава хоризонтална черта смених му чипа и пак така имаше и пукнати споики и тях презапоих ама няма промяна .ако някои се е сбасквал с тоя проблем да помага
Уникален!!!На 11-та грешка спрях да броя,а едва бях преполовил (щях да напиша "изречението",но то по скоро е словесна полюция).Нееееее....!
vvventsi - специалист
shark78 написа:
здравеите .имам проблем с телевизор jvs дава хоризонтална черта смених му чипа и пак така имаше и пукнати споики и тях презапоих ама няма промяна .ако някои се е сбасквал с тоя проблем да помага
няма вертикална развивка ,а къде е повредата не знам!
valentin112 - специалист
Напиши точния модел на ТВ-то.
sstefanov - майстор
Както и марката, и грамотно описание на проблема на български език.
valentin112 написа:
Напиши точния модел на ТВ-то.
утре ще ти го пратя че е на работата ми
vvventsi написа:
shark78 написа:
няма вертикална развивка ,а къде е повредата не знам!
lecki - специалист
Смени електролитните кондензатори , провери дали има захранване,
дали контактува конектора, дали идват синхроимпулси.
valentin112 - специалист
lecki 1.за кондензаторите имаш право само до някъде..2.ако няма захранване, няма да има никаква линия 3-то, виж 2-ро, 4етвърто-кажи му силовият елемент на ГВО. и 5-то, ненапразно поисках точния модел на JVC-то, обзалагам се, че диагностиката ми ще е 99% вярна. акула 78, поправи модела на JVC.

Тема "Проблем с телевизор JVC(C-21Z) дава хoризонтална черта." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: