Монтирай го -ти ще му хванеш цаката с горивото , така или иначе инсталацията ти ще е котел ,радиатори ,помпа . 

по стените на котела, че чак и по комина.
  по стените на котела, че чак и по комина.
LazarGanev написа:А какво казват по въпроса хората, които ти правиха инсталацията и ти подвързаха котела и на които имаш безрезервно доверие, че не даваше да се коментира - защо има проблем и се налага да питаш по форумите? Защо не са взели необходимите мерки за да го няма този проблем? Не са знаели за такъв проблем? Не са знаели какво трябва да се направи? Или нещо друго?
 интересно зададен въпрос... Утре ще минат да ми обяснят някои неща, принципно често им звъня за предполагам за Вас глупави въпроси. НЕ смятам, че имам проблем с инсталацията (да чукна на дърво) работи все едно съм си на ТЕЦа в апартамента. Просто тази знам ли аз "смола" ме притеснява и реших да попитам в форума за отопление
 интересно зададен въпрос... Утре ще минат да ми обяснят някои неща, принципно често им звъня за предполагам за Вас глупави въпроси. НЕ смятам, че имам проблем с инсталацията (да чукна на дърво) работи все едно съм си на ТЕЦа в апартамента. Просто тази знам ли аз "смола" ме притеснява и реших да попитам в форума за отопление  извинявам се ако съм наспамил с глупави въпроси. Все пак е добре да чуеш нещо от няколко места... Малко съм параноик, че чакам декември 2рия син и за сефте се занимавам с котлета и такива инсталации.
 извинявам се ако съм наспамил с глупави въпроси. Все пак е добре да чуеш нещо от няколко места... Малко съм параноик, че чакам декември 2рия син и за сефте се занимавам с котлета и такива инсталации. ))
))
 ) Нещо друго да ме посаветвате да направят за да избеган този неприятен момент
) Нещо друго да ме посаветвате да направят за да избеган този неприятен момент  )
)Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: