Ел. инструментите. Консумативи.
asenlynch - специалист
Привет!
След много лутане (виртуално и реално) си взех ето тази машинка http://www.google.bg/url?sa=t&source=we ... BA&cad=rja
Преди смених две ментенца, които на бързо се скапваха.Ето защо реших да си взема нещо по-здраво, тъй-като с него монтирам щори и надявам се изборът ми да е добър.
Който има впечатления от този модел да сподели!... :)
Pablo - специалист
Честито и да те радва новата играчка !

Аз съм много зарибен по зелените машинки , но ги ползвам за домашните си задачки. Ти казваш, че за бизнес ще го ползваш и не знам дали нещо в синьо няамаше да ти "отива" повече :) .

Иначе за 8 години и 3 ремонта, още не съм чупил зелена машинка на Бош. Пожелавам и при теб да е така :) .

Ще се радвам като поработиш малко да споделиш впечатленията . Аз от две седмици съм с едно UNEO и не мога да му се нарадвам :) .

* Може да прозвучи странно , но единствения бош, който съм чупил е син .
Chefo77 - майстор
Не си сгрешил!
Перфораторчето е супер за леки работи.
newmember - специалист
И аз мога да кажа добри думи за този модел. Работил съм малко с него за къртене на бетон, тухли, плочки и си дълбае, верно със малко зор, но става :) Пробивали сме и стотици дупки с дълго свредло ф6 през цели стени за отвори през панелки, вдига пушилка и си пробива. Преди аз да го ползвам, е било доста малтретирано перфораторчето, но имаше още живот.
masterval - майстор
Да имаш много работа! Че да спестиш за един 2-26 DFR!!! :wink:
asenlynch - специалист
masterval написа:
Да имаш много работа! Че да спестиш за един 2-26 DFR!!! :wink:
Благодаря!
Не се оплаквам пот липса на работа.Доста ламинат и щори монтирах с това приятелче.
Много съм доволен от покупката си. :mrgreen:

Тема "В крайна сметка си взех БОШ :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: