• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
Станало е чодесно. Сподели някоя рецепта. Може и на лични.
Ние една година не купувахме хляб, но така като излеза от "пещта" и отива почти целият на едно ядене и за това спряхме, От друга страна купешкия е отвратителен понякога и сигурно пак ще месим....
iva6ki - специалист
Не проблем да споделя ,но е за хлебопекарна до ,която стигнах с малко проба грешка.
Готиното е че отнема 5мин и машината да се оправя :cool:

600г - брашно тип500 (ако искаш вярвай на снимката хляба е с брашно от монтанската мелница :-D )
2 с.л. - олио
1 ч.л. - захар
1 каф.л. - сол
мая - 5гр (суха смес за 1кг)
330мл - вода

Ползвам дълга програма 3,5часа като 3-пъти втасва и задължителна процедура 10мин затворен в плик
10-20мин плика отворен и е готов за консумация иначе и за мен не стига :anmachen: .За ръчно приготвяне не
съм пробвал така че на свой риск :roll: .Ако има интерес ще пусна тема в съответния раздел.

Прикачен файл

DSC04359.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с температурен сензор" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: