Добре де защо не ти го разглоби и почисти на място това не е невъзможно а и ефекта е същия. Има климатици при които не може да се демонтира там така се работи. Ето виж тук.http://klimatici.hit.bg/images/IMG_0188.jpg

Norek1 написа:Успех, споко всичко става имаш ли желаниеЛошо, лошо. Дойдоха момчетата, свалиха тялото, разкъртиха новите дупки, понеже решихме по нов път да излезем вън. Наложи се и преместване на вътрешното с 4см в дясно и 2см на долу. Измиха го, сложиха го, охлажда, утопля, няма проблеми. ОБАЧЕ някакво бучене се чува вече при въртенето на турбината. В началото ме гледаха лошо, понеже май само аз си го чувах /но аз знам как е бил преди това!/. Сваляха, откачаха закачаха, е, не се оправи. Накрая се поизнервихме и аз, и те, и се разбрахме да поработи няколко дена, а аз ще го наблюдавам дали има промяна.някой път с малко нерви, друг път с много
ама става
EDI написа:Възможно е да са усукали вътрешното при монтажа.Възможно е основата да не е хваната добре за стената /с малко дюбели или видии според случая/, или при монтажа на основата, самата стена да има някаква кривина и от там да посуква.От към мотора ли се чува или от към втулката от другата страна.На всякакви обороти ли се чува еднакво или има разлика.С четири дюбела е хванато. Чува се по-скоро от дясно. На тих режим се чува най-добре, понеже и въздушната струя е по-слаба и е по-отчетливо. При по-високи обороти бученето се изменя. При Отопление 15сек. преди да тръгне и 15сек. след като спре топлия въздух продължава да се чува.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: